05 / 05 / 2024

Vodafone Arena aydınlatması

Vodafone Arena aydınlatması

Beşiktaş JK'nın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın aydınlatma, iklimlendirme ve dijital görüntüleme alanındaki sistemlerini geliştiren Arçelik AŞ., tribün ve televizyon başındaki seyirciler için yepyeni bir futbol deneyimi sunacak.

Vodafone Arena PLS ile Avrupa'nın en aydınlık stadı olacak!

Beşiktaş JK'nın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın aydınlatma, iklimlendirme ve dijital görüntüleme alanındaki sistemlerini geliştiren Arçelik AŞ., tribün ve televizyon başındaki seyirciler için yepyeni bir futbol deneyimi sunacak.

Vodafone Arena'nın inşaatında iş güvenliği sağlanıyor mu?

Vodafone Arena'da iki yıl önce Ali Babuca adlı işçinin asansör boşluğuna düşerek yaralanmasına ilişkin kazadan bir gün önce de iş güvenlik defterine "Karanlık alanların aydınlatılmalı" yazılmış.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatı inşaatı ne zaman bitecek?

BEŞİKTAŞ'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Selçuk İz, Vodafone Arena'daki çalışmaların Kurban Bayramı'nda da sürdüğünü kaydetti.

Vodafone Arena'dan iyi haber!

YAPIMI süren Vodafone Arena'dan iyi haber geldi. Vodafone Arena Statik Proje Mühendisi ve çatı inşaatını yapan firmanın genel müdürü Selçuk İz, "Çatı inşaatının iskeleti tamamen kapatıldı ve monte edildi. " dedi.

Vodafone Arena Stadı'nda çatı iskeleti tamamen kapatıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Beşiktaş’ın yeni stadının Statik Proje Mühendisi ve çatı inşaatını yapan firmanın genel müdürü Selçuk İz, önemli açıklamalar yaptı.

Vodafone Arena'nın çatısı bir dünya rekoru!

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Çatı inşaatını yapan firmanın Genel Müdürü Selçuk İz "Yapmakta olduğumuz çatı dünyanın en zor çatılarından bir tanesi, bir dünya rekoru" dedi.

BJK Vodafone Arena'nın çatı iskeleti tamamlandı!

Vodafone Arena'da çatı iskeleti tamamlandı. Statik Proje Mühendisi ve Atatürk çatı inşaatını yapan firmanın genel müdürü Selçuk İz, çatıyı kısa süre içinde yerine monte edeceklerini ifade etti.

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeleti tamamen kapatıldı!

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Selçuk İz, çatının tamamlanmasının ardından iskeleleri kaldıracaklarını ve koltuk montajları ile saha çalışmalarına başlanacağını belirtti.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı inşaatında sona gelindi!

Siyah-beyazlı kulübün yapımı devam eden yeni stadıyla ilgili açıklamalarda bulunan statik proje mühendisi ve Vodafone Arena'nın çatı inşaatını yapan firmanın genel müdürü Selçuk İz, Vodafone Arena'daki çalışmaların Kurban Bayramı'nda da sürdüğünü kaydetti

Vodafone Arena'nın çatısı monte edildi!

Vodafone Arena Statik Proje Mühendisi ve çatı inşaatını yapan firmanın genel müdürü Selçuk İz BJK TV’ye yaptığı açıklamada, çatı inşaatının iskeleti tamamen kapatıldı ve monte edildiğini belirtti.

Vodafone Arena'nın çatı inşaatında son durum!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Çatı inşaatını yapan firmanın genel müdürü Selçuk İz, Vodafone Arena'daki çalışmaların Kurban Bayramı'nda da sürdüğünü kaydetti.

Vodafone Arena Stadı'nda son durum ne?

Siyah beyazlı kulübün yeni mabedi, İnönü Stadı'nın bulunduğu yerde iyiye yükseldi. Beşiktaş Kulübü'nün, Vodafone Arena'yı bitirmesine birkaç aylık süre ay kaldı.

Vodafone Arena ikinci yarıya yetişecek mi?

Beşiktaş'ın yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın çatı iskeleti tamamlandı. Çatının 5 yada 6 Ekim tarihlerinde yerine kaldırılması planlanıyor...

Vodafone Arena aydınlatması Haberi

Vodafone Arena aydınlatması

Arçelik AŞ'den yapılan açıklamaya göre, saha aydınlatmasında kullanılan ve titreşim yaratmayan en gelişmiş plazma aydınlatma sistemi (PLS) ile Vodafone Arena, 3500 lux aydınlatma değeri ile Avrupa'nın en aydınlık stadyumu olma özelliğine kavuştu.


Futbolcuların gölgelerinin zemine düşmesini engelleyen sistem aynı zamanda 4K televizyon çekimleri için de en uygun ışığı sağlıyor. Yavaş çekimlerde (slow motion) gözlenen titreşim sorununu ortadan kaldıran PLS, televizyon başındaki seyirciler için maç izleme keyfini katlayacak.


 Moda, sanat, spor, şirket toplantıları gibi organizasyonlar için bir yaşam merkezine dönüşebilen Vodafone Arena'nın farklı alanlarında aynı anda ısıtma ve soğutma ihtiyaçlarını karşılayabilen esnek iklimlendirme sistemi VRS (değişken debili klima sistemi) ise alanında dünyanın en verimli sistemi olma özelliği taşıyor.


 Beşiktaş JK'nın sponsoru Beko'nun sağladığı, merkezi yayın ve dijital bilgilendirme uygulamalarına imkan sağlayan UltraHD (4K)...