29 / 04 / 2024

Vodafone Arena Barcelona maçıyla açılacak!

Vodafone Arena Barcelona maçıyla açılacak!

Vodafone Arena'ya muhteşem açılış planı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman stadın yapımına finansal destek sağlayan Aktifbank'ın Genel Müdürü Serdar Sümer ile stat inşaatını gezerken önemli açıklamalar yaptı.



VODAFONE Arena'ya muhteşem açılış planı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman stadın yapımına finansal destek sağlayan Aktifbank'ın Genel Müdürü Serdar Sümer ile stat inşaatını gezerken önemli açıklamalar yaptı. Orman, stadın açılışını Messi ve Arda'nın formasını giydiği Barcelona ile yapmak istediklerini belirterek, "Stadın açılışı yoğun bir döneme denk gelecek. Onun için takım bulmak o kadar kolay değil" dedi. 


TAKVİMİ AYARLAMAMIZ LAZIM 

Orman şöyle devam etti: "Ana sponsorlarımızdan bir tanesi Beko. Beko, dünyada bizim haricimizde bir de Barcelona'nm ana sponsoru. Açılış maçını eğer organize edebilirsek, takvim buna uygun düşerse Barcelona'yla yapmak istiyoruz. Barcelona'nm ve bizim maç durumumuzun denk düşmesi lazım. Şu anda öyle bir taahhüdümüz değil de niyetimiz var. Onun oluşabilmesi için de tam açılış tarihinin ve her iki takımın da maç programının netleşmesi gerekiyor." 


KENDİ İMKANIMIZLA YAPTIK 

Stadı kendi imkanlarıyla yapmanın gururunu taşıdıklarını ifade eden Orman, UEFA organizasyonlarının finallerine ev sahipliği yapmaya talip olmayı düşünüp düşünmedikleriyle ilgili bir soruyu ise, "UEFA Şampiyonlar Ligi finaliyle ilgili bir sayı zorunluluğu var. Stadımızın kapasitesi 42-43 bin seviyesinde. Ama inşallah bu sene UEFA Avrupa Ligi'nde iyi gideriz ve finali değil de yarı finali burada oynarız diye umut ediyorum" şeklinde cevapladı. 


Uzun vadeli planımız var 

AKTİFBANK Genel Müdürü Serdar Sümer. "Bu stadın yapımında katkımız olması bizim için gurur verici. Lokasyon, teknoloji ve ambians olarak Türkiye'nin en iyi stadı olacak. Beşiktaş ile uzun vadeli planlarımız var" diye konuştu. 


Star


Geri Dön