08 / 07 / 2024

Vodafone Arena çatısının kaldırılma işlemi

Vodafone Arena çatısının kaldırılma işlemi

Beşiktaş’ta gözler bugün başlanacak çatının kaldırılması işlemine çevrildi. İlk 7- 8 gün çok kritik olacak. Umut Güner, “Çatının kaldırılması işlemine bugün başlıyoruz" dedi.

Akkuyu NGS’nin 2’nci güç ünitesinde türbin binası çatısının montajı tamamlandı...

Rosatom tarafından Mersin’de inşaatı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) 2’nci güç ünitesinde türbin binası çatısının montajının tamamlandığı kaydedildi.

Kayseri'de tarihi evin çatısı çöktü: 2 yaralı!

Kayseri Talas'ta restore edilen tarihi evin çatısının çöktü. Yaşanan çökme sonucunda 2 kişi yaralandı...

Ordu'daki fırtına 4 katlı binanın çatısını uçurdu!

Ordu’da meydana gelen fırtına 4 binanın çatısını uçurdu. Binada yaşayan vatandaşlar korkularını dile getirdi.

Ordu'daki fırtına binanın çatısını uçurdu!

Ordu’da fırtına nedeniyle 4 katlı binanın çatısı uçtu. Tedbir amacıyla bina sakinleri evlerinden çıkartıldı.

Zorlu Center'den çatısı çöken kafe hakkında açıklama!

Zorlu Center'de bugün saat 15:30'da meydan katında yer alan bir kafeteryanın çatısının çökmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Zorlu Gayrimenkul Yönetimi de konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama;

AZ Alkmaar'ın stadının çatısı çöktü!

Hollanda AFAS Stadyumu'nun çatısının bir kısmı hortum sebebiyle çöktü.

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Vodafone Arena’nın ofislerini Zeynep Ilıcalı tasarladı!

Beşiktaş Kulübü’nün yönetim ofisleri, kısa süre önce Vodafone Arena’ya taşındı. Ofislerin dekorasyonuna ise Zeynep Ilıcalı’nın ortağı olduğu mimarlık şirketi Thanx Co. imza attı. Ilıcalı “Fikret Başkan bize güvendi, ortaya çıkan sonuçtan da memnun kaldı” dedi.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini arttıran kararı onayladı.

Cihan Kamer: Huqqa-Base çatısında 5 marka sunacağız!

Yakın zamana kadar ciro ve kârlılıklarıyla iştah kabartan yemeiçme sektörü zor dönemeçte. Atasay Yönetim Kurulu Başkanı ve Huqqa’ların yaratıcısı Cihan Kamer, buna rağmen Huqqa- Base çatısının içinden daha ‘ucuz’ ürünler sunacakları 5 marka yaratacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vodafone Arena'nın mimarisine dahlim oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ın stadı Vodafone Arena'nın inşaat süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “O statta, özellikle de mimarisinde biraz olsun benim de dahlim oldu” dedi.

Vodafone Arena'nın yapımı için çekilen kredi 9 yılda ödenecek!

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, maliyeti yaklaşık 100 milyon dolara ulaşan Vodafone Arena'nın finansmanını Türk futbol tarihindeki en uzun vadeli kredi ile Aktif Bank’ın verdiğini hatırlattı. Sümer kredinin 9 yılda ödeneceğini belirtti.

Amasya Gümüşhacıköy Yarı Açık Cezaevi’nin çatısı çöktü!

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde aşırı rüzgar nedeniyle ilçedeki açık cezaevinin çatısının çökmesi sonucu, 81 mahkum ve personel yaralandı. İşte ayrıntılar...

Vodafone Arena çatısının kaldırılma işlemi Haberi

Vodafone Arena çatısının kaldırılma işlemi

BEŞİKTAŞ’ın aylardır beklediği gün geldi çattı. Vodafone Arena’nın çatısının kaldırılması işlemine bugün başlanacak. Siyah beyazlı kulübün yeni stattan sorumlu asbaşkanı Umut Güner, “Çatının kaldırılması işlemine bugün başlıyoruz. İlk 7-8 gün çok kritik. Bu aşamayı geçtikten sonra rahatlayacağız ve ay sonuna kadar işlem tamamlanacak” dedi.


SIRADA ÇİM VAR

Stadın çatı iskeletinin kaldırılmasından sonra stat dışına yerleştirilecek vinçlerle kaplama işlemine geçilecek. 

Diğer yandan da saha zemininde çimlendirmeye geçilecek. Yine çimlendirme ve çatı kaplamasıyla eş zamanlı olarak stadın koltuklarının monte edilmesi de başlayacak. İnce işçilik çalışmaları da tüm hızıyla...