05 / 05 / 2024

Vodafone Arena fikret orman

Vodafone Arena fikret orman

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bugün Turkuvaz Medya Grubunu yeni stadı Vodafone Arena'da ağırladı.Orman, Beşiktaş'ın yeni yuvası hakkında Turkuvaz Medya ailesine bilgi verdi.

Fikret Orman Vodafone Arena'da incelemelerde bulundu!

Beşiktaş'ın yeni mabedi Vaodafone Arena'nın inşaatı tamgaz devam ediyor. Başkan Fikret Orman da çalışmaları yakından takibi sürdüyor. Başkan dün yine Arena'daydı ve BJK İnşaat AŞ Genel Müdürü İhsan Çoşkun'dan bilgi aldı.

Vodafone Arena’nın ofislerini Zeynep Ilıcalı tasarladı!

Beşiktaş Kulübü’nün yönetim ofisleri, kısa süre önce Vodafone Arena’ya taşındı. Ofislerin dekorasyonuna ise Zeynep Ilıcalı’nın ortağı olduğu mimarlık şirketi Thanx Co. imza attı. Ilıcalı “Fikret Başkan bize güvendi, ortaya çıkan sonuçtan da memnun kaldı” dedi.

Vodafone Arena'ya 100 milyon dolar +KDV harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın finansmanı nasıl karşıladıklarını anlattı. Orman, stada 100 milyon dolar artı KDV para harcadıklarını, bunun yüzde 100’ünü kendilerinin karşıladığını belirtti.

Vodafone Arena’nın açılışına kimler katılacak?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena’nın yarınki açılışı ve pazartesi günkü Bursaspor maçını kimlerin izleyeceğine ilişkin belirsizlikler devam ederken, Fikret Orman yönetimine yakın Ankara’daki bir derneğe 300 davetiye gittiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Fikret Orman: Vodafone Arena zamanında yetişecek!

Fikret Orman devlere meydan okudu. Vodafone Arena'yı açmaya hazırlanan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman “Zamanında yetişecek, kimse merak etmesin. Her şeyle ince şekilde ilgileniyoruz. 365 günü yaşayacak bir eser yaptık.” dedi.

Sabah Gazetesi Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bugün Turkuvaz Medya Grubunu yeni stadı Vodafone Arena'da ağırladı.Orman, Beşiktaş'ın yeni yuvası hakkında Turkuvaz Medya ailesine bilgi verdi.

Göksel Gümüşdağ, Vodafone Arena'yı gezdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'yı gezdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman karşıladı. Orman'dan statla ilgili bilgiler alan Gümüşdağ, daha sonra stat ve çevresini dolaştı.

Fikret Orman: Vodafone Arena'da hasret bitiyor!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'ya hasretlerinin sona ermek üzere olduğunu belirterek, yeni statlarında lig şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacaklarını savundu.

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek Vodafone Arena'nın açılışına katılacak mı?

Fikret Orman'ın Kulüpler Birliği aracılığıyla Vodafone Arena'nın 10 Nisan tarihinde yapılacak olan protokol açılışı için kulüp başkanlarına davetiye gönderdiği öğrenildi. Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Vodafone Arena en görkemli stat olacak!

"Türkiye'nin spor gazetesi Fotomaç, Boğaz'ın incisi Vodafone Arena'da Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a konuk oldu. Orman, stadla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman, Vodafone Arena'yı anlattı!

Fikret Orman, Vodafone Arena'nın kapılarını Star'a açtı. Orman: “Stadımızı yaptık, ezeli rakipler F.Bahçe ve G.Saray ile şartları eşitledik. Taraftarlarımız artık sokakta başı dik dolaşabiliyor.” dedi.

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yapımına çok zor dönemde başladık!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılışı için büyük heyecan yaşıyor. Orman, " Stadın yapımına çok zor dönemde başladık. Kulübün hacizleri ve mali durumu ortada, bir takım yok. Sıkıntılı süreçte yaptık." dedi.

Vodafone Arena'da son çalışmalar yapılıyor!

Beşiktaş camiasının heyecanla beklediği Vodafone Arena'da çalışmalar sürüyor. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın annesi Nurhan Orman da stada gelerek çalışmaları yerinde takip etti.

Vodafone Arena'nın açılış tarihi Salı günü açıklanacak!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılış tarihini büyük ihtimalle salı günü açıklayacaklarını söyledi. Beşiktaş Kulübü’nün 113. kuruluş yılında Şeref Bey kabri başında anıldı.

Vodafone Arena fikret orman Haberi

Vodafone Arena fikret orman

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bugün Turkuvaz Medya Grubunu yeni stadı Vodafone Arena'da ağırladı.


Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak, Daily Sabah Genel Yayın Yönetmeni Serdar Karagöz, Sabah.com.tr Genel Yayın Yönetmeni İsa Tatlıcan, Sabah Yazıişleri Müdürü Kemal Kök, Sabah Haber Müdürü Şaban Arslan, Sabah Spor Müdürü Murat Özbostan, , Sabah Yazarları Mahmut Övür,Levent Tüzemen, Fatih Doğan, Ayşe Özyılmazel ile Funda Karayel ve Tuncay Kurtuluş, Turkuvaz Medya'yı temsilen Başkan Orman'la birlikte yeni stadyumu gezdi. Orman, Beşiktaş'ın yeni yuvası hakkında Turkuvaz Medya ailesine bilgi verdi.



İşte Vodafone Arena'nın özellikleri;

Vodafone Arena, futbol stadı olmanın ötesinde eğlence merkezi, Beşiktaş müzesi, Kartal yuvası BJK ürünleri mağazası ve BJK TV Stüdyosu, konser alanı, defilelerin yapılacağı moda merkezi ve diğer sosyal etkinliklere ev sahipliği yapacak bir yaşam...