09 / 05 / 2024

Vodafone Arena inşatında inceleme

Vodafone Arena inşatında inceleme

Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ile İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, inşaatı devam eden Vodafone Arena'da incelemelerde bulundu.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatında çalışan 4 işçi çatıya çıktı!

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında çalışan 4 işçi ücretlerini alamadıklarını iddia ederek çatıya çıktı.

Diyarbakır Arena'nın inşaatında son durum!

Diyarbakır'da yapılan 'Diyarbakır Arena' stadyumunda çatı çalışmaları sürüyor. Statta 639 kişilik basın tribünü ve engelli seyirciler için 253 koltuk bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vodafone Arena'nın mimarisine dahlim oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ın stadı Vodafone Arena'nın inşaat süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “O statta, özellikle de mimarisinde biraz olsun benim de dahlim oldu” dedi.

Vodafone Arena için 350 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübünün, BJK İnönü Stadı'nın yerine inşa ettiği ve 3 yıla yakın bir sürede tamamlanan Vodafone Arena'nın yarın protokol açılışı yapılacak. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı özelliğini taşıyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena zamanında yetişecek!

Fikret Orman devlere meydan okudu. Vodafone Arena'yı açmaya hazırlanan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman “Zamanında yetişecek, kimse merak etmesin. Her şeyle ince şekilde ilgileniyoruz. 365 günü yaşayacak bir eser yaptık.” dedi.

Vodafone Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı!

10 Nisan tarihinde açılışı gerçekleştirileceği duyurulan Vodafone Arena Stadı'nda çalışmalar sona yaklaştı.

80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci!

Beşiktaş Vodafone Arena'nın açılış tarihi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor. İşte 80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci...

Vodafone Arena inşaatının son aşamaları #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor!

Beşiktaş JK ile Vodafone Türkiye, Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor. "Anılar Sahada" projesi, Vodafone Arena’nın geri sayım coşkusunu paylaşma amacıyla hayata geçirilen ikinci dijital proje.

Vodafone Arena'nın zemini için 12 milyon lira harcandı!

Beşiktaş Kulübü, açılışı için geri sayıma başlanan yeni stadı Vodafone Arena'nın maliyetini sponsorlardan çıkaracak. Yeni stadın çatısı için 50 milyon liranın üzerinde para harcanırken, zemin için kasadan çıkan rakam 12 milyon lira civarında.

Vodafone Arena'nın çatı kaplamasında son mebran döşendi!

Beşiktaş camiasının açılışını heyecanla bekleiği Vodafone Arena'da çatı tamamlandı. Siyah-beyazlıların mabedinde son mebranın kaplanması sonrası sadece çimlerin serilmesi işlemi kaldı.

Vodafone Arena'nın inşaatında iş güvenliği sağlanıyor mu?

Vodafone Arena'da iki yıl önce Ali Babuca adlı işçinin asansör boşluğuna düşerek yaralanmasına ilişkin kazadan bir gün önce de iş güvenlik defterine "Karanlık alanların aydınlatılmalı" yazılmış.

Necmettin Apaydın Vodafone Arena'nın inşaatını inceledi!

Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın, Spor Toto Süper Lig'in güçlü temsilcilerinden Beşiktaş'ın yeni stadını gezdi. Apaydın, Vodafone Arena'nın son durumu hakkında bilgiler de aldı.

İşte Vodafone Arena'nın inşaat aşamaları!

Yeni yuvasına kavuşmak için gün sayan Beşiktaş Yönetimi, Vodafone Arena’nın açılmasıyla kısa zamanda önemli gelirlerin de sahibi olacak. İşte Vodafone Arena'nın tamamlanma aşaması...

Vodafone Arena inşatında inceleme Haberi

Vodafone Arena inşatında inceleme

Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ile İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, inşaatı devam eden Vodafone Arena'da incelemelerde bulundu. Türk ile Koç'un, çalışmalar hakkında bilgi aldıkları ifade...