27 / 04 / 2024

Vodafone Arena son hali Ekim

Vodafone Arena son hali Ekim

Dolmabahçe'de yapımına devam edilen Beşiktaş'ın yeni stadında kaba inşaat bölümü bitmek üzere. Havadan yapılan çekimlerde artık ortaya çıktığı görülen iki katlı ve 41 bin 903 kişi kapasiteli modern stadyumun 2015 senesi içinde tamamlanması bekleniyor.

Vodafone Arena'da onarım başladı!

Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı yaşadıkları, spor dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Son olarak darbeci askerlerin gece yarısı Vodafone Arena'ya da iniş yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.

Vodafone Arena taraftarın hizmetine hazır!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da Bursaspor ile oynayacağı maçla 'merhaba' diyeceği yeni stadı Vodafone Arena'da hazırlıklar son sürat devam ediyor. Bursaspor'la oynayacağı maça 11 gün kala stadın tribünlerinde iç bölümlerinin temizliği yapıldı.

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

Vodafone Arena inşaatının son aşamaları #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor!

Beşiktaş JK ile Vodafone Türkiye, Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor. "Anılar Sahada" projesi, Vodafone Arena’nın geri sayım coşkusunu paylaşma amacıyla hayata geçirilen ikinci dijital proje.

Vodafone Arena'da son çalışmalar yapılıyor!

Beşiktaş camiasının heyecanla beklediği Vodafone Arena'da çalışmalar sürüyor. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın annesi Nurhan Orman da stada gelerek çalışmaları yerinde takip etti.

Vodafone Arena'nın çatı kaplamasında son mebran döşendi!

Beşiktaş camiasının açılışını heyecanla bekleiği Vodafone Arena'da çatı tamamlandı. Siyah-beyazlıların mabedinde son mebranın kaplanması sonrası sadece çimlerin serilmesi işlemi kaldı.

Vodafone Arena'ya LED panolar yerleştirilecek!

Fikret Orman’ın son hamlesi ‘LED’ panolar oldu. Vodafone Arena’nın dış cephesine boydan boya LED panolar yerleştirilecek. Saati 50-100 dolardan kiralanacak. Kulübe ciddi bir gelir kaynağı daha oluşacak.

Beşiktaş Divan Kurulu Vodafone Arena'yı inceleyecek!

Siyah beyazlı camia, açılışı için gün sayılan Vodafone Arena’da ilk kez buluşuyor. Yılın ilk divan kurulu toplantısı bugün yeni statta yapılacak. Böylece kurul üyeleri stadın son halini yerinde gezip göreme olanağı bulacak.

Necmettin Apaydın Vodafone Arena'nın inşaatını inceledi!

Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın, Spor Toto Süper Lig'in güçlü temsilcilerinden Beşiktaş'ın yeni stadını gezdi. Apaydın, Vodafone Arena'nın son durumu hakkında bilgiler de aldı.

Vodafone Arena'nın tanıtımı için çalışmalar başladı!

Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena Stadı'nın tanıtımını 19 Mart'ta unutulmayacak bir organizasyonla yapmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar, ligdeki son 2 maçını da Arena'da oynamanın hesaplarını yapıyor.

Vodafone Arena çalışmalarında son durum!

Beşiktaş Kulübü'nün inşası devam eden yeni stadında, çatı bloğuna membran serme işlemine başlandığı belirtildi. Açıklamada "Yeni yuvamız Vodafone Arena'da önemli bir aşamaya geçildi." denildi.

Miray Çınar, Vodafone Arena'daki görevinden kovuldu!

Vodafone Arena'nın koltuklarını yapan firmanın kadın personeli, statta çektirdiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı ve inşaatın bitmeyeceğini 'alaycı' bir üslupla ifade etti. Gelen yoğun tepkiler üzerine personelin görevine son verildi.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena'nın açılışı için açıklama!

BEŞİKTAŞ'IN inşaatı sona yaklaşan yeni mabedi Vodafone Arena ile ilgili son birkaç gündür spekülasyonlar ortada dolaşırken siyah-beyazlı kulüp bu konuya parmak bastı. Kulüp konuyla ilgili açıklama yaptı.

Vodafone Arena son hali Ekim Haberi

Vodafone Arena son hali Ekim


Süper Lig'in lideri Beşiktaş, göçebe hayatına en erken mayıs ayında son verebilecek. Stadını yeniden yapan Siyah-Beyazlılar, bu sezon şu ana kadar maçlarını Olimpiyat Stadı ve Osmanlı Stadı'nda oynarken, kış hava şartlarına göre de hazırlık yaparak, Antalya ve İzmir'de de maç yapmak için başvuru yapmaya hazırlanıyor.




Özellikle Ocak, Şubat ve Mart aylarında bu iki şehiri düşünen Beşiktaş, derbileri ise Olimpiyat Stadı'nda oynayacak. 



Son olarak Ankara'da Sivasspor ile Osmanlı Stadı'nda karşılaşan Kara Kartal, yeni yuvasına ise Mayıs ayından önce inemeyecek.


Peki, yeni stadın, yani Vodafone Arena'nın son hali ne durumda ? 



İnşaası hızla ilerleyen Kartal'ın yeni Yuvası bu sezonun sonuna ancak yetişebilecek.



Dolmabahçe'de yapımına devam edilen Beşiktaş'ın yeni stadında kaba inşaat bölümü bitmek üzere. 




Havadan yapılan çekimlerde artık ortaya çıktığı görülen iki...