05 / 05 / 2024

Vodafone Arena Stadına nasıl gidilir

Vodafone Arena Stadına nasıl gidilir

Vodafone Arena Stadı kapsamında yapılan inşaat çalışmaları yüzde 55 seviyelerine kadar geldi. 41 bin 903 kişi kapasiteli olacak Vodafone Arena Stadı'nda eski adıyla Tribün'de çalışmalar tamamlanmak üzere...

Akhisar Arena Stadı inşaatına ilişkin 8 soru TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı inşaatına ve Akhisar Belediyesi ile Bakanlık arasındaki protokole ilişkin soru önergesi hazırladı..

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın temeli yarın atılacak!

Giresun Çotanak Arena Stadı'na ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'de Aksu mevkiinde gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunluların davetli olduğu belirtildi.

Vodafone Arena Stadı'na tam puan!

Başta hibrit çim olmak üzere yayın altyapısı, kullanılan teknoloji ve localara tam puan veren UEFA heyeti, Beşiktaş’a “Umarız bu eşsiz stat ve atmosferde güzel maçlar oynar, başarılı sonuçlar alınırsınız” temennisinde bulundu

Malatya Arena Stadı yeni sezonun ikinci yarısına yetişecek!

Malatya Arena Stadı planlanan tarihten daha erken bitirilecek. Malatya Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, 2012 yılında inşaatına başlanan stadın 2016-2017 futbol sezonuna yetişeceğini söyledi.

Vodafone Arena koltuk başına maliyeti en yüksek stat!

Beşiktaş- Bursaspor maçıyla taraftarına merhaba diyen Vodafone Arena, daha şimdiden sağladığı gelir, yaratacağı olumlu atmosfer ve işlevleriyle Beşiktaş’a sınıf atlatacak bir stat olacak gibi görünüyor.

Vodafone Arena'nın açılışı "Çok Bekledik Be Abi!" sloganıyla duyuruluyor!

Beşiktaşlı taraftarların beklediği, Vodafone Arena’nın açılışını “Çok Bekledik Be Abi!” kampanyasıyla duyuruluyor. Tribal Worldwide İstanbul imzasını taşıyan kampanyanın filminde, stadın açılışına kadar geçen bekleme süreci anlatılıyor.

Vodafone Arena'nın açılışı için Cumhurbaşkanlığı Sarayı harekete geçti!

Yapımı tamamlanan ve 10 Nisan pazar günü yapılacak törenle hizmete girecek olan eski adıyla İnönü, yeni adıyla Vodafone Arena Stadı’nın açılışı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı harekete geçirdi.

Vodafone Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı!

10 Nisan tarihinde açılışı gerçekleştirileceği duyurulan Vodafone Arena Stadı'nda çalışmalar sona yaklaştı.

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek Vodafone Arena'nın açılışına katılacak mı?

Fikret Orman'ın Kulüpler Birliği aracılığıyla Vodafone Arena'nın 10 Nisan tarihinde yapılacak olan protokol açılışı için kulüp başkanlarına davetiye gönderdiği öğrenildi. Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yapımına çok zor dönemde başladık!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılışı için büyük heyecan yaşıyor. Orman, " Stadın yapımına çok zor dönemde başladık. Kulübün hacizleri ve mali durumu ortada, bir takım yok. Sıkıntılı süreçte yaptık." dedi.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı ne zaman açılacak?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Vodafone Arena'nın ne zaman açılacağını önümüzdeki hafta açıklayacağız" dedi. Orman, kulübün mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.

Beşiktaş Divan Kurulu Vodafone Arena Stadyumu'nu inceledi!

Beşiktaş'ın 2016 yılı 1.Olağan Divan Kurulu Toplantısı Vodafone Arena'da yapılıyor. Divan toplantısına gelen üyeler kendilerine ayrılan bölümden stadı inceleme fırsatı buldular ve bol bol fotoğraf çektirdiler.

Necmettin Apaydın Vodafone Arena'nın inşaatını inceledi!

Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın, Spor Toto Süper Lig'in güçlü temsilcilerinden Beşiktaş'ın yeni stadını gezdi. Apaydın, Vodafone Arena'nın son durumu hakkında bilgiler de aldı.

Vodafone Arena Stadına nasıl gidilir Haberi

Vodafone Arena Stadına nasıl gidilir

Vodafone Arena Stadı'nda inşaat çalışmaları yüzde 55 seviyelerine geldi. Vodafone Arena Stadı'nın eski adıyla Tribün yeni adıyla D Blok Tribünü'nde ise çalışmaların tamamına yakını bitmek üzere. 


Aynı anda çalışmalarına başlanan Eski ve Yeni Açık Tribün inşaatı da devam ediyor. Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı stadı olacak Vodafone Arena Stadı, 41 bin 903 kişi kapasiteli olacak. 


Yeni sezonun ikinci devresine yetişmek için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Vodafone Arena Stadı'nda süreci uzatan kısım ise çatı kısmı olarak belirlendi. 


Vodafone Arena Stadı'nda 147 locadan 96'sı şimdiden satıldı. Kombineler ise önümüzdeki günlerde satışa çıkacak.