05 / 05 / 2024

Vodafone Arenada mescid var mı

Vodafone Arenada mescid var mı

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da açılacak olan yeni stadı Vodafone Arena'da yapılan mescitlerin fotoğrafları sosyal medyada ortaya çıktı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle yapımı tamamlanan Beşiktaş'ın yeni stadında mescid de var artık.

İşte Vodafone Arena'nın mescidleri!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da açılacak olan yeni stadı Vodafone Arena'da yapılan mescitlerin fotoğrafları sosyal medyada ortaya çıktı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle yapımı tamamlanan Beşiktaş'ın yeni stadında mescid de var artık.

Vodafone Arena'da çimler seriliyor!

Siyah-Beyazlıların yaklaşık 2,5 yıldır yapımı süren yeni stadyumu Vodafone Arenada futbol oynanacak alandaki zemin düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Futbol sahasının çimlendirme öncesi son hazırlıkları da yapıldı...

Vodafone Arena'nın çatı krizinde son durum!

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, son günlerde çatı kriziyle gündeme gelen Vodafone Arena’ya dair önemli açıklamalarda bulundu. Orman sıkıntıyı doğrularken, hedeflerinin stadı 20 Eylül’de açmak olduğunu söyledi.

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yükseklik sorununu İBB ile aşacağız!

Beşiktaş Başkanı, Vodafone Arena’nın çatısıyla ilgili yükseklik sorununu İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte aşacaklarını belirterek, “Kadir Topbaş bugüne kadar her konuda bize yardımcı oldu” dedi.

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı 1 Temmuz'da tamam!

VODAFONE Arena inşaatı tam gaz devam eden Beşiktaş'ta, çatıyla ilgili çalışmalar iyice hızlandı. Çatının tamamlanma süresinin 1 Temmuz olacağı belirtildi.

Vodafone Arena Stadı Eylül'de açılıyor!

Yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı’nda yapılan 2015 Yılı 2. Olağan Divan Toplantısı’nda Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı’na eylül ayı sonunda dönmek istediklerini söyledi.

İşte Vodafone Arena'nın inşaatının biteceği tarih!

Beşiktaş İnşaat A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun. Haberl903 adlı siteye konuştu. Coşkun, "Vodafone Arena'nın kaba inşaatı bitti. İnce işler, çatı işleri devam ediyor. Yönetimimizin de dediği gibi, stadı 29 Ekim 2015'e kadar bitirmek istiyoruz" dedi.

İhsan Coşkun: Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamam!

Beşiktaş İnşaat A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun Haber1903 adlı siteye konuştu. Coşkun, "Vodafone Arena'nın kaba inşaatı bitti. İnce işler, çatı işleri devam ediyor''dedi.

Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı!

2 Haziran 2013'te yapımına başlanan Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da kaba inşaatı tamamlandı. Eksiklerinin tamamlanıp yeni sezona yetiştirilmesine çalışılıyor.

Vodafone Arena 29 Ekim'de açılacak!

Yeni İnönü Stadı projesi Vodafone Arena'da önemli bir eşik geride kaldı. Yeni mabedin kaba inşaatı tamamlandı. Dün inşaatı ziyaret eden Abdullah Gül, "Dünyanın en güzel stadı olacak" dedi.

Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamam!

Süper Lig'de tekrar zirveye yerleşen Beşiktaş'ın, Dolmabahçede yapımına devam edilen stadyumu Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı. Stadyumun bu yıl içinde açılması planlanıyor..

Vodafone Arena'nın son hali Beşiktaşlıları heyecanlandırdı!

Spor Toto Süper Lig'de tekrar zirveye yerleşen Beşiktaş'ın, Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadyumu Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı. Stadyumun bu yıl içinde açılması planlanıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çimlendirilmesine başlanıyor!

Beşiktaş'ın, Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadyumu Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı.Stadyumun bu yıl içinde açılması planlanıyor.

Vodafone Arenada mescid var mı Haberi

Vodafone Arenada mescid var mı

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da açılacak olan yeni stadı Vodafone Arena'da yapılan mescitlerin fotoğrafları sosyal medyada ortaya çıktı.


Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena, 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor maçıyla futbolseverlere "merhaba" diyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle yapımı tamamlanan Beşiktaş'ın yeni stadında mescid de var artık.


KORİDOR KÖŞELERİ TARİH OLUYOR


Hatırlanacağı gibi futbolseverler, İnönü Stadı'nda ve birçok eski stadın koridorlarında yere serdikleri mukavva kartonları üzerinde namaz kılıp ibadetlerini yerlerine getiriyorlardı.


VODAFONE ARENA'DA MESCİT VAR


Bunu düşünen Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena Stadı'nın içerisine mescit yaptırdı ve futbolseverlerin ibadetlerini rahat bir şekilde icra etmelerini sağlayacak.


TARAFTAR MEST OLDU


Beşiktaşı taraftarlar, Vodafone Arena'da yer alan mescidin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmaya başladı. Müjdeli haberi alan siyah-beyazlıların keyfine diyecek yok.


İşte Vodafone Arena'da yer alan mescidin fotoğrafları...





Sabah


80 karede Vodafone Arena'nın inşaat...