28 / 04 / 2024

Vodafone Arena Stadı Eylül'de açılıyor!

Vodafone Arena Stadı Eylül'de açılıyor!

Yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı’nda yapılan 2015 Yılı 2. Olağan Divan Toplantısı’nda Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı’na eylül ayı sonunda dönmek istediklerini söyledi.



Yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı’nda yapılan 2015 Yılı 2. Olağan Divan Toplantısı’nda üyelere hitap eden Başkan Orman, stadın son durumu hakkında bilgilendirme yaptı.


Vodafone Arena’nın kaba inşaatının bittiğini kaydeden Başkan Orman, "Bu stat Beşiktaş için en büyük yatırımdır. Allah nasip ederse 1 Temmuz itibarı ile çatıyı kaldırıyoruz. Kaba inşaat bitmeden çatıya başlanamıyor. Sonrasında çim serme işlemlerine başlayacağız. 15 Eylül ya da eylül ayı sonrasında Allah nasip ederse stadımıza dönmek istiyoruz. Yeni sezona burada girmek ve şampiyon girebilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz." dedi.


Fikret Orman, Beşiktaş’ın yeni stadı bittikten sonra cirosunun artacağını ve borçlarının ise yavaş yavaş aşağıya düşeceğini ifade etti.


"YILDIRIM DEMİRÖREN İLE HELALLEŞECEĞİZ"


Başkan Orman, Beşiktaş Kulübü eski başkanı Yıldırım Demirören’in kulüpten alacakları konusunda da, "Yıldırım Demirören ile anlaştık. Ona belli bir para ödeyeceğiz ve geri kalan para için helalleşerek bu konuyu kapatacağız." dedi.


Öte yandan Başkan Fikret Orman konuşurken zaman zaman üyeler arasında ve Başkan Fikret Orman’ın konuşmaları hakkında kısa gerginlikler yaşandı.


Bugün



Geri Dön