28 / 04 / 2024

Vogue Business Center

Vogue Business Center

Yatırımları hızla geri kazandıran proje, Vogue Business Center; yatırım yapmak isteyenlere yüksek kazanç sağlayacak katlarının kapılarını açıyor.

Vogue Business Center, Ataşehir'in ofis ihtiyacını karşılayacak!

Ataşehir’de yapımı devam eden ve Aralık 2016'da teslimlerin yapılması planlanan Vogue Business Center bölgenin ofis ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

Vogue Business Center Ataşehir'in yüzde 70'i tamam!

Ataşehir'de hayata geçirilen Vogue Business Center'da, inşaatın yüzde 70’i tamamladı. Yatırımcıların yüzünü güldüren ve 6.200 TL metrekare fiyatları ile satışı devam eden projede teslimlerin Aralık 2016’da yapılması planlanıyor.

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Vogue Trade Center ne zaman teslim?

Vogue Trade Center Ayse Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Vogue Trade Center ne zaman teslim?

Vogue Trade Center fiyat listesi!

Vogue Trade Center fiyat listesi daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Proje  İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de Ayse Yapı tarafından yükseliyor. 

Vogue Trade Center fiyat listesi!

İstanbul Ataşehir'de Ayse Yapı imzası ile hayata geçirilecek Vogue Trade Center projesinde 12 . kattan itibaren adalar ve deniz manzarası bulunuyor..

Vogue Trade Center'da satışlar başladı! Yeni proje!

Ayse Yapı imzasıyla İstanbul Ataşehir Finans Merkezi'nde hayata geçirilen Vogue Trade Center projesinde satışlar başladı. Vogue Trade Center'da fiyatlar 4 milyon 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Worldwide Business Center, LEED Gold Sertifikasına sahip!

MYC İnşaat tarafından kurgulanan Worldwide Business Center, Ataşehir'de 19 katlı olarak yükseliyor. Proje mimarisi ve özellikleriyle dikkat çekiyor..

Royal Marin’de kaptan sizsiniz!

Keşfetme merakıyla başlayan bir yolculuk, yeni nesil mimari anlayış ve sınırların dışında bir tasarım… Royal Group, tüm bu özellikleri tek bir projede birleştiriyor ve kalıplara ve alışılmış düzene meydan okuyor. Royal Group, Royal Marin Business Center ile iş dünyasının dümenini Kartal’a kırıyor.

Royal Marin Business Center Kartal'da yükseliyor!

Sektöre ve geleceğin mimari anlayışına yön veren Royal Group, Royal Marin Business Center ile hayallerin ötesinde bir projeyle Kartal’da yükseliyor.

Royal Group konut projeleriyle değerleniyor!

Royal Group rotasına hayallerin yön verdiği projelerle devam ediyor. Firma, Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.

Vogue Business Center, Şubat'ta teslim!

Anadolu Yakası’nın yeni iş merkezi haline gelen Ataşehir’de, bölgenin ofis projelerine duyduğu ihtiyaçtan yola çıkılarak inşa edilen Vogue Business Center’da satışlar Kasım sonuna kadar devam edecek.

Vogue Business Center’da yüksek kazançlı katların kapıları açıldı!

Yatırımları hızla geri kazandıran proje, Vogue Business Center; yatırım yapmak isteyenlere yüksek kazanç sağlayacak katlarının kapılarını açıyor.

Vogue Business Center 2 ve Kartal projeleri yolda!

Ayse Yapı, Vogue Business Center 2 ve Kartal'daki yeni projesine hazırlanıyor. Vogue Business Center Genel Koordinatörü İlker Kaan Özcan'la Vogue Business Center ve gelecek projeler üzerine röportaj gerçekleştirdik...

Vogue Business Center'da 2017 Şubat'ta teslim!

Vogue Business Center; yatırım yapmak isteyenlere yüksek kazanç sağlayacak katlarının kapılarını açıyor. Vogue Business Center’da satışlar Kasım sonuna kadar devam edecek.

Vogue Business Center Haberi

Vogue Business Center

Yatırımları hızla geri kazandıran proje, Vogue Business Center; yatırım yapmak isteyenlere yüksek kazanç sağlayacak katlarının kapılarını açıyor. Anadolu Yakası’nın yeni iş merkezi haline gelen Ataşehir’de, bölgenin ofis projelerine duyduğu ihtiyaçtan yola çıkılarak inşa edilen Vogue Business Center’da satışlar Kasım sonuna kadar devam edecek. 

“Şubat 2017’de teslim”

İhtiyaçları doğru yorumlayarak doğru zamanda inşa edilen Vogue Business Center’ın en değerli katlarının satışı kişiye özel ödeme seçenekleri ile başladı. Ataşehir’de ofis bulmanın zorluğunu fark eden ve emsalsiz bir projenin parçası olmak isteyen yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği Vogue Business Center’ın Şubat 2017’de teslim edilmesi planlanıyor. 

New York’ta Manhattan İstanbul’da Ataşehir

Her iki çevre yolunun ortasında stratejik bir lokasyonda olması sebebiyle iş merkezleri için ideal bir konuma sahip olan Ataşehir, Anadolu yakasının Manhattan’ı olma yolunda ilerliyor. Gelişime müsait...