30 / 04 / 2024

Volkan Demirel Moussa Sow

Volkan Demirel Moussa Sow

İkinci kez baba olmaya hazırlanan ancak istediği gibi bir ev bulamayan Senegalli golcü Moussa Sow için devreye giren tecrübeli kaleci Volkan Demirel, anne ve babasının boşalttığı villayı takım arkadaşına tahsis etti.

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketinde Genel Müdür olarak olarak görev yapan Mehmet Kamil Demirel 15 Haziran 2021 tarihinde istifaen görevinden ayrıldı.

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özgör tarafından kuruldu.

Volkan Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü-Silivri metrosu sorusu!

İBB Mayıs Meclisinde konuşan, İBB Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz metro projesiyle ilgili soru sordu...

Volkan Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Kasım ayı meclis toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına değinen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Deprem konusunda tüm siyasi partiler, siyasi mülahazalardan uzak bir şekilde Silivri Belediyesine destek olmalıdır” dedi.

Volkan Bozay kimdir?

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin (TÇMB) yeni CEO'su Volkan Bozay kimdir? Volkan Bozay, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Volkan Bozay'ın biyografisi...

Volkan Bozay Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nin yeni CEO'su oldu! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) Üst Yöneticiliği (CEO) görevine Volkan Bozay getirildi. 

Volkan Kırtok kimdir?

Workindo Pazarlama Direktörü Volkan Kırtok kimdir? Volkan Kırtok daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Volkan Kırtok'un biyografisi...

Volkan Kırtok, Workindo Pazarlama Direktörü oldu!

Yapı-inşaat sektöründe faaliyet gösteren Workindo’nun yeni pazarlama direktörü Volkan Kırtok oldu.

İzzet Volkan Kaplan Teknik Yapılar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İzzet Volkan Kaplan Teknik Yapılar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Volkan Kaplan tarafından kuruldu.

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Volkan Metal İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Metal İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Soran tarafından kuruldu.

Volkan Yılmaz: Kaçak yapıların hepsi tek tek yıkılacak!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak uzun zamandır kaçakla mücadelede, hiç hakkı olmadığı halde, özellikle orman arazilerine, tarım arazilerine ve hazine arazilerine kaçak yapılar inşa etmeleri noktasında çok ciddi bir mücadele veriyoruz" dedi.

Volkan Demirel Moussa Sow Haberi

Volkan Demirel Moussa Sow

İkinci kez baba olmaya hazırlanan ancak istediği gibi bir ev bulamayan Senegalli golcü Moussa Sow için devreye giren tecrübeli kaleci Volkan Demirel, anne ve babasının boşalttığı villayı takım arkadaşına tahsis etti.


Fenerbahçe'de takım arkadaşlarına desteği ve her daim liderlik yapmasıyla kulübün önemli figürlerinden birisi haline gelen Volkan Demirel, yine çok konuşulacak bir icraata imza attı. Fenerbahçe'nin transferin son günlerinde kadrosuna kattığı Moussa Sow, ev bulmakta zorlanıyordu. Oyuncunun bu sorun nedeniyle takıma adaptasyonunun geç olacağını düşünen Volkan, Sow'un bir an önce kulübe faydalı olabilmesi için devreye girdi. Kaptan Volkan Demirel, anne ve babasının ayrılmasıyla boşalan villasını Sow için tahsis etti. Böylece Moussa Sow çok fazla zaman kaybetmeden takıma katıldı, ayrıca hamile eşini ve çocuğunu hemen İstanbul'a getirebildi.


BU ŞEHİRDE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ

Öte...