23 / 05 / 2024

Volkan Dinçsoy

Volkan Dinçsoy

MSV Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Dinçsoy tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Uygur İş Merkezi, Beşiktaş'ta kuruldu.

Akkök Holding'in acı günü! Ali Raif Dinçkök vefat etti!

Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök vefat etti. 

Evren Dinçer kimdir?

Evren Dinçer, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Aksaray Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Evren Dinçer kimdir? Evren Dinçer, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

Ömer Arısoy kimdir?

Ömer Arısoy'un 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Ömer Arısoy kimdir? Ömer Arısoy, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Cemalettin Başsoy kimdir?

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 2019 yerel seçimlerinde de AKP'nin Erzincan Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Cemalettin Başsoy kimdir?

Dinç Plan Proje Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinç Plan Proje Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İkram Dinç tarafından kuruldu. 

Dinç Plan Proje Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinç Plan Proje Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İkram Dinç tarafından kuruldu. 

Volkan Konak: Kıbrıs’taki evimin inşaatı bitmedi!

Usta sanatçı Volkan Konak, Kıbrıs Malpas Hotel'de sevenleri ile buluştu. Kıbras'tan ev aldığını söyleyen Konak, ''İnşaatı henüz bitmediği için Kıbrıs’a geldiğimde çok uzun kalamıyorum ama bittiğinde uzun uzun kalacağım'' dedi.

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması ödül töreni yapıldı!

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Yarışmanın kolokyumu ve ödül töreni, 22 Haziran 2018 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Volkan Şit Ticaret İnşaat Gıda Tarım Turizm Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Şit Ticaret İnşaat Gıda Tarım Turizm Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Şit tarafından kuruldu. 

Volkan Vural Bulut tutuklandı!

Esenyurt'taki inşaat projesinden 40 kişiye toplam değeri 5 milyon TL'nin üzerinde daire satıp teslim etmediği gerekçesiyle ile haklarında 400 yıla kadar hapis istemi ile dava açılan Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut'tan sonra oğlu Volkan Vural Bulut da tutuklandı.

Dinç Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinç Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Berattin Dinç tarafından kuruldu. 

Volkan Ballı ve Deniz Barış, The Mandarins Acıbadem'den ev aldı!

Mandarins Gayrimenkul imzasıyla İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'de hayata geçirilen  The Mandarins Acıbadem projesinden Volkan Ballı ve Deniz Barış birer ev aldılar. 

Volkan Dinçsoy Haberi

Volkan Dinçsoy
MSV Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Dinçsoy tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta kuruldu. 


MSV Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. b. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek c. Her...