02 / 05 / 2024

Volkan Gökmener

Volkan Gökmener

Arş Geda Gayrimenkul Yatırım Anonm Şirketi, Bayram Volkan Dabakoğlu, Volkan Gökmener tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Temmuz'da kuruldu

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Hüseyin Ferit Volkan kimdir? Hangi otellerde üst düzey yöneticilik yaptı?

Hüseyin Ferit Volkan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi otellerde çalıştı? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Hüseyin Ferit Volkan’ın biyografisi...

Sarper Volkan Özten kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Sarper Volkan Özten hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda görev aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İnfo Yatırım’daki görevi ne? İşte Sarper Volkan Özten ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Gram altın volkan gibi patladı! Bugün gram, çeyrek, tam ve yarım altın kaç TL? 24 Haziran 2023 güncel altın fiyatları!

Bugün, altın fiyatları Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında hızla yükselerek, gram altın haftanın son işlem gününde rekor kırdı. Altın, bugün de yükselişini sürdürerek yatırımcıları sevindirdi. İşte 24 Haziran 2023 tarihindeki altın fiyatları...

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim  Şirketi bugün Kartal’da Volkan Şenel tarafından kuruldu.

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti bugün Esenler'de Volkan Çelik tarafından kuruldu.

Volkan Kırtok kimdir?

İnşaat sektörünün online pazaryeri Workindo’nun Genel Müdür Yardımcısı olan Volkan Kırtok kimdir? Volkan Kırtok hangi görevlerde bulundu?

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özgör tarafından kuruldu.

Özkayapı Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özkayapı Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Orak tarafından kuruldu.

Volkan Gökmener Haberi

Volkan Gökmener

Arş Geda Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Bayram Volkan Dabakoğlu, Volkan Gökmener tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Temmuz'da kuruldu.Arş Geda Gayrimenkul Yatırım Anonm Şirketi iş konusu; Başta her türlü arsa ve arazi,bina,depo,antrepo vb.gibi alanlarının yatırımını geliştirme ve işletilmesi olmak üzere buna benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit kıymet ve gayri maddi hakların satın alınmasını,kiralanmasını ve kiraladığı mecurların üçüncü şahıslara kiralanmasını,yönetimini, geliştirilmesini,inşaatı,işletilmesi ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Arş Geda Gayrimenkul Yatırım Anonm Şirketi adres: Kadıköy, Sahrayıcedid Mahallesi, Atatürk Caddesi,...