02 / 05 / 2024

Volkan Özdemir

Volkan Özdemir

EPPEN Başkanı Dr. Volkan Özdemir, Türk Akımı'nda birinci hat üzerinden Rus gazının Türk pazarına ulaşacağını söyledi.

Volmaksan Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volmaksan Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özdemir tarafından kuruldu.

Volkan Yılmaz: Seferber olarak kentsel dönüşüme başlamalıyız!

Yeni Akit Gazetesi’nden Taha Emre Özdemir, Silivri’de hissedilen deprem hakkında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile röportaj yaptı.

Türk Akımı'nda ortak şirket formülü!

EPPEN Başkanı Dr. Volkan Özdemir, Türk Akımı'nda birinci hat üzerinden Rus gazının Türk pazarına ulaşacağını söyledi.

Türk Akımı'nın önünde engel kalmadı!

Enerji Piyasaları ve Politikaları Enstitüsü (EPPEN) Başkanı Dr. Volkan Özdemir Türk Akımı'nın önünde engel kalmadığını belirterek projede çalışmaların başlayabileceğini söyledi.

Volkan Bozkır: Suriye'de evler ve okullar inşa edeceğiz!

Avrupa Birliği (AB) ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Suriye’de sığınmacıların geri dönebileceği bir güvenli bölge oluşturmak istediklerini belirterek, "Bunun için ABD ile bir anlaşma var" dedi.

Gülay Özdemir: Ülke genelinde mevcut binaların yarısı güçlendirilmeli!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir, "Mevcut bina stokunun yarısının güçlendirilmesi gerektiği ve ülke genelinde 20 yılda 14 milyon konutun elden geçirilmesi gerekmektedir” dedi.

Murat Özdemir: Yeşil Yol Projesi'nin bölgeye katkısı olacak!

Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Özdemir: "Yeşil Yol Projesi'nin bölgeye katkısı olacaktır. Bölge insanının çekincelerini de dikkate almak lazım" dedi.

Antalya Elmalı Özdemir Göleti'nde sona gelindi!

Devlet Su İşleri ( DSİ ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Elmalı Özdemir Göletinde ve Sulama inşaat alanlarının güzergâhında incelemede bulundu.

Nihat Özdemir: 3. Havalimanı inşaatında sorun yok!

3.Havalimanı inşaatı yapımcı firmalarından Limak Holding'in Başkanı Nihat Özdemir, inşaatta bir sorun olmadığını ve havalimanının 2018 Ocak ayında açılacağını ifade etti.

Gürhan Özdemir kimdir?

İNTES Yönetim Kurulu Üyesi Gürhan Özdemir kimdir? Gürhan Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürhan Özdemir, ne zamandan beri İNTES bünyesinde hizmet veriyor? İşte Gürhan Özdemir..

Volkan Barboros kimdir?

Mimar Volkan Barboros kimdir? Mimar Volkan Barboros bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Volkan Barboros, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Volkan Barboros...

Şahinbey Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Türkmenler Mahallesi'nde yaptırılan Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi ve parkının açılışı yapılan törenle yapıldı.

Öz Volkan Yapı İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Volkan Yapı İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Çiliger tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta kuruldu.

Volkan Özdemir Haberi

Volkan Özdemir

Enerji Piyasaları ve Politikaları Enstitüsü (EPPEN) Başkanı Dr. Volkan Özdemir, Türk Akımı'nın her şeyden önce gelinen konjonktür itibariyle, iki yıl öncesinden farklı olarak daha çok siyasi-stratejik bir proje olduğunu ifade etti.


İstanbul'daki 23. Dünya Enerji Kongresi'nde AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Özdemir, Özdemir, anlaşmadaki en önemli noktanın, iki hattın yapılacak olmasının ilan edilmesine rağmen, anlaşma çerçevesinde ikinci hat üzerinde bazı soru işaretlerinin varlığı olduğunu belirterek, "Çünkü biliyorsunuz birinci hat Türkiye pazarına yönlenecek, burada hiçbir sorun görünmüyor. Türkiye batı hattından aldığı gazı bu tarafa yönlendirecek. Fakat ikinci hattın olup olmayacağı halen kesin değil. İkinci hat konusunda ileride anlaşmaya binaen geliştirilecek protokoller çerçevesinde görüşmeler sürecektir." diye konuştu.


Rus gazını Türkiye pazarına ulaştıracak birinci hattın deniz kısmının Gazprom, kara tarafındaki kısmının ise ortak bir Türk-Rus...