11 / 05 / 2024

Volkswagen manisa

Volkswagen manisa

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Volkswagen'in (VW) Türkiye'ye yatırım yapacak olmasının çok önemli olduğunu söyleyerek, "Bu, diğer yabancı yatırımları da tetikleyecektir" dedi.

Mustafa Varank'tan Volkswagen'in yatırımdan vazgeçme kararına ilişkin açıklama!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Manisa'ya yatırıma hazırlanan ancak bundan vazgeçen Volkswagen'in kararıyla ilgili açıklama yaptı.

Volkswagen’in fabrika kararı bu ilçeyi çok üzdü!

Alman devi Volkswagen'in Manisa’da yapmayı planladığı fabrikayı ertelemesi şehirde hayal kırıklığına sebep oldu. 4 bin kişiye istihdam sağlaması öngörülen fabrikanın yapılma planının şimdilik askıya alınmasından sonra bölgedeki gayrimenkul fiyatlarında düşüş yaşanması bekleniyor. 

Volkswagen’in Manisa yatırımı konut fiyatlarını katlayacak!

Endeksa Kurucu Ortağı ve CEO‘su Görkem Öğüt, Manisa’da Volkswagen’in 1.3 milyar dolarlık yatırımla gerçekleştireceği fabrikanın  mevcut gayrimenkul fiyatlarını katlayacağını söyledi...

Volkswagen Manisa’ya yatırım kararı aldı!

Remax 7Tepe’den Mert Başaran Volkswagen’in Manisa’daki yatırım kararını yorumladı. Peki Volkswagen’in yatırım kararını nasıl okumak lazım?

Manisa’da gözler konut fiyatlarında!

Volkswagen Manisa'ya yatırım yapmak için çalışmalara başladı. Bölgede gözler konut fiyatlarına çevrildi.

Manisa'da Volkswagen heyecanı: Bir daire için 40 kişi arıyor!

Volkswagen’in dev fabrika yatırımı bölgede heyecana yol açtı. İşsize iyi bir iş, çalışana ise daha dolgun bir maaş hayali kurdurmaya başlayan fabrikanın temelleri atılmadan gayrimenkul piyasası da hareket kazandı.

Volkswagen'e Alsancak'ta 10 dönüm arazi!

Volkswagen’in, Manisa'da 943.5 milyon lira sermayeli "Volkswagen Turkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ" unvanlı kurduğu şirket, Türkiye’de kurulacak yeni fabrika için yürütülen müzakereleri ve hazırlıkları bir kez daha gündeme getirdi...

Volkswagen, yeni fabrika yatırımı için Manisa'da arazi bakıyor!

Alman otomobil devi Volkswagen yetkilileri Manisa OSB ve çevresinde arazi işlemleri için sahaya indi.

Volkswagen'ın yeni fabrikası Manisa'da kurulacak! 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Alman otomotiv devi Volkswagen'ın yeni fabrikasının Manisa'da kurulacağını açıkladı.

Bimeks, Manisa Turgutlu'da mağaza açtı!

Bimeks, 78. mağazasını Manisa Turgutlu'da açtı. Bimeks'in Manisa'da bulunan mağaza sayısı 3'e yükseldi...

Bimeks 78. mağazasını Manisa'da açtı!

Bimeks 78. mağazasını Manisa Turgutlu'da açtı, mağazanın açılışını Bülent Arınç yaptı

TOKİ Manisa Kula Alt Gelir Grubu başvuruları başladı!

TOKİ Manisa Kula Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 110 adet konut için başvurular 2 Nisan'da başladı...

Manisa Kula'da restorasyon ihalesi 11 Nisan'da!

Vakıflar Genel Müdürlüğü; Manisa Kula Şah Süleyman Türbesi ve Paşa Camii rölöve, restitüsyon, restorasyon, inşaat müh. elektrik müh. ve makine müh.ve çevre düzenleme projeleri 2013 yılı temin işi 11 Nisan perşembe günü ihale ediliyor...

Volkswagen manisa Haberi

Volkswagen manisa

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, VW'nin Manisa'da yapacağı yatırıma da değindi.

- Volkswagen'in yapacağı yatırım

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Şekib Avdagiç,  Şirketin Türkiye'ye yatırım yapmasının çok önemli olduğunu belirterek, "Bu, diğer yabancı yatırımları da tetikleyecektir. Türkiye tecrübeli iş gücü, dinamik yatırım ortamı ile dünya için üreten bir merkeze dönüşmüştür. Türkiye'de üreten markalara VW'nin de eklenmesi son derece kayda değerdir." değerlendirmesini yaptı.

Büyük şirketlerin yatırım konusunda birçok unsuru dikkate aldığını söyleyen Avdagiç,  "Bizim burada Bulgaristan ile mukayese edilmemiz gerçekten büyük bir haksızlıktı, otomotiv sektöründeki paydaşlar açısından büyük bir haksızlıktı. Bulgaristan'da bir tane otomobil fabrikası, bir tane otomotiv fabrikası yok. Yan sanayi konusunda bir kültürü ve altyapısı yok. Bir yurt içi pazarı yok. Şimdi bunların...