03 / 05 / 2024

Volmarıne mühendislik iletişim

Volmarıne mühendislik iletişim

Volmarıne Gemi Teknolojileri Mühendislik Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Mustafa Volkan Esatoğlu tarafından kuruldu.

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak! 2023 İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İletişim Başkanlığı, "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Core İletişim Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Core İletişim Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Mutlu Gençkal tarafından kuruldu.

2022-2023 üniversite harç ücretlerine şok zam! Hangi fakülteye ne kadar harç yatıracak? Tıp, mühendislik, iletişim...

Üniversite harç ücretlerine yüzde 36 zam yapıldı. Peki hangi bölüm ne kadar harç parası yatıracak? İşte 2022-2023 harç ücretleri miktarı...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

2v Enerji Mühendislik Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2v Enerji Mühendislik Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Murat Nurhak tarafından kuruldu.

Zennumem Mühendislik Bilişim Kimya Turizm Organizasyon Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zennumem Mühendislik Bilişim Kimya Turizm Organizasyon Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugünn Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Özenç tarafından kuruldu.

3d Model Mühendislik Bilişim Makina Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3d Model Mühendislik Bilişim Makina Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atamer Özalp tarafından kuruldu.

Dante Bilişim Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dante Bilişim Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli Cahit Erpamukçu tarafından kuruldu.

Trio Gelişim Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Trio Gelişim Mühendislik Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köprülü tarafından kuruldu.

Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artışı hakkında açıklama yaptı. Peki Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Avalon Mimarlık Mühendislik ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avalon Mimarlık Mühendislik ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Fatma Okutan tarafından kuruldu.

Bengapro Mühendislik ve Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Bengapro Mühendislik ve Bilişim Limited Şirketi bugün Pendik'te 60 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Atalay tarafından kuruldu.

Volmarıne mühendislik iletişim Haberi

Volmarıne mühendislik iletişim

Volmarıne Gemi Teknolojileri Mühendislik Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Mustafa Volkan Esatoğlu tarafından kuruldu.

Volmarıne Gemi Teknolojileri Mühendislik Limited Şirketi konusu:
1-Gemi projeleri, tasarımları yapmak. Mühendislik danışmanlıkhizmetlerinde bulunmak. 2-Her türlü askeri/sivil gemi inşaa, tasarım, onarım, tadilatve yenileme işlemlerini yapmak. Makine donanımı, boya raspa işleri, komple gemi donatım işlerini yapmak. 3-Her türlü gemi malzemelerini ve yedek parçalarının imalatı,alım- satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

Volmarıne Gemi Teknolojileri Mühendislik Limited Şirketi adres: Esenyalı Mah.Yanyol Cad.No: 61/74...