24 / 07 / 2024

Vostok Orıent İnşaat iletişim

Vostok Orıent İnşaat iletişim

Vostok Orıent İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Edın Nurkovıc ve Spaso Ljubovıc ortaklığında kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Orçem İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orçem İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Dehşet tarafından kuruldu.

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.A Mareı Ben Dardf ve Şahin Atila Özkan ortaklığında kuruldu.

Orçun Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Orçun Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Taha Ak tarafından kuruldu.

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kıngsley George Magboh tarafından kuruldu.

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Erkan Barlas tarafından kuruldu.

Şentürkler Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Semra Şentürk tarafından kuruldu.

Orıon Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Orıon Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Orıon Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kağıthane’de yapıldı. 

Vostok Orıent İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vostok Orıent İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Edın Nurkovıc ve Spaso Ljubovıc ortaklığında kuruldu.

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Barış Çolak tarafından açıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Orıgınstate Mimarlık Dış Ticaret Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Orıgınstate Mimarlık Dış Ticaret Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Habıb Alfatle tarafından kuruldu. 

Vostok Orıent İnşaat iletişim Haberi

Vostok Orıent İnşaat iletişim

Vostok Orıent İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Edın Nurkovıc ve Spaso Ljubovıc ortaklığında kuruldu.

Vostok Orıent İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley, mobilya, kapı, asansör ve benzeri her türlü inşaat malzemeleri) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. İnşaat işlerinde işlerinde kullanıla her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fırınlanmış kum, kireç, mozaik, fayans, seramik, vitriye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izalosyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, duvar kağıdı,...