19 / 07 / 2024

Vural Gurup Gayrimenkul adres

Vural Gurup Gayrimenkul adres

Vural Gurup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Sakin tarafından kuruldu. 

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 13 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Tk Gurup Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tk Gurup Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Tuncay Kara tarafından kuruldu.

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki  gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki gayrimenkulünü 9 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki 15 gayrimenkulü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki 15 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Mavisaat Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mavisaat Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Vural tarafından kuruldu.

Vural Gurup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vural Gurup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Sakin tarafından kuruldu. 

Onon Investment Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onon Investment Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Cengiz Ünal Özmen, Mustafa Emre Vural be Tuğçe Beltek ortaklığında Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Vural Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Vural Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Sinan Vural ve Handan Havva Vural ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Garanti Gayrimenkul Adana'da açılış yaptı!

Garanti Gayrimenkul muhteşem bir açılışla Adana'ya "Merhaba dedi. Semih Kilitçioğlu'nun sahibi olduğu Garanti Gayrimenkul'ün açılış kurdelesini Cumhuriyet Savcısı Yalçın Kurt, Emekli Tümgeneral Sail Atıcı. Özler Tarım CEO'su Ali Kilitcioğlu, Akın Vural

Yeni Boğaziçi Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Boğaziçi Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Vural, Sibğetullah Şahin, Rufet Aba, Nurettin Karabayır tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kent Datapark Veri Merkezi Geliştirme Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kent Datapark Veri Merkezi Geliştirme Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Serdar Güçar, Ahmet Niyazi Vural, Alp Çiçekdağı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Atalı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Atalı, Süleyman Atalı, Mustafa Atalı, Vural Atalı, Ertuğrul Atalı, Meftun Atalı tarafından kuruldu.

Vural Gurup Gayrimenkul adres Haberi

Vural Gurup Gayrimenkul adres

Vural Gurup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Sakin tarafından kuruldu. 
 

Vural Gurup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-Şirket yurt içinde ve dışında aşağıda gösterilen inşaat montaj yatırım bayındırlık ve taahhüt işleri yapar. 2-Konut okul hastahane binaları ile diğer her çeşit bina ve tesisler anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Vural Gurup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: 7-8-9-10.Kısım Mh.Açık Deniz Sk.Barış St.C-2/E Ap.2 F1/43...