04 / 05 / 2024

VW

VW

Volkswagen’in alışıl olduğumuz üretim kalitesi ve sağlamlığıyla Yeni Polo, her anlamda kendini geliştirmiş haliyle karşınızda. Yarı Otonom Sürüş Asistanı, IQ.LIGHT– LED Matrix farlar ve “Travel Assist”  gibi premium donanımlarla Polo 23 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Volkswagen'den tam 514 bin TL'lik Mart 2024 indirimi geldi! VW ticari araçların yeni fiyatları görenleri şaşırttı!

Otomotiv devi Volkswagen'den Mart 2024'e özel olarak tam 514 bin TL'lik indirim geldi. İşte VW ticari araçların Mart ayı fiyatları...

Volkswagen açıkladı! Volkswagen'in yeni markasının ilk modelleri açıklandı...

Volkswagen'in yeni Scout markası, önümüzdeki sene piyasaya çıkaracağı elektrikli pick-up ve SUV sürme yolunda çalışmalar yapıyor. VW Scout CEO'su Scott Keogh tasarımların yüzde 95 oranında tamamlandığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Passat 2022 Ocak fiyat listesi!

Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin en çok satışı yapılan otomotiv markası Volkswagen oldu. Volkswagen'in binek otomobili Passat en çok rağbet gören otomobil modeli olarak 2021'e damgasını vurdu. 2021 yılında online ikinci el pazarında VW marka araçlar 237 bin 182 adet satmıştı. Bunun 67 bin 59 adedi Passat.

Çip kıtlığı Alman VW Grubu'nun Çin'deki satışlarını düşürdü!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen (VW) Gurubu'nun en büyük pazarlarından biri olan Çin'deki araç satışları, 2020 yılına göre yüzde 14 azalarak geçen yıl 3,3 milyon adede geriledi.

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği: Volkswagen ile görüşmeler sürüyor!

Alman otomobil devi Volkswagen'in (VW) planlanan fabrika yatırımıyla ilgili olarak Türkiye ile görüşmelere devam ettiği belirtildi. VW, Barış Pınarı harekatı sebebiyle yeni fabrikayla ilgili kararını ertelemişti.

Rıza Tuna Turagay: Volkswagen yatırımı devam edecek!

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay yaptığı açıklamada, "Volkswagen, şu anda Türkiye yatırımını durdurmuş durumda değil. Bunu net bir şekilde ortaya koyalım. VW yatırımı devam edecek" dedi.

Volkswagen'in yatırımı, diğer yabancı yatırımları da tetikleyecektir!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Volkswagen'in (VW) Türkiye'ye yatırım yapacak olmasının çok önemli olduğunu söyleyerek, "Bu, diğer yabancı yatırımları da tetikleyecektir" dedi.

VW’nin konut talebine TOKİ çözümü!

Türkiye’ye 943 milyon 500 bin liralık yatırım yapmaya karar veren Alman otomotiv firması VW’nin Manisa’da şirket kurması bölgeyi heyecanlandırdı. VW’nin sosyal alan, konut, eğitim binaları gibi talepleri olduğu kaydedildi.

Torbalı’da VW fabrikası heyecanı!

Volkswagen'in yeni üretim tesisi için Türkiye ve Bulgaristan arasında kalması ile ilgili değerlendirme yapan TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “Bizde tahsis edilebilecek yer var, tecrübemiz var, lokasyonumuz uygun, yedek parça ve iş gücüne ulaşım konusunda da en doğru bölgeyiz” dedi.

VW'den Türkiye'ye dev fabrika yatırımı!

Geçtiğimiz hafta Türkiye’ye gelip Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmelerde bulunan VW CEO’su Herbert Diess yeni fabrika için kararını verdi. 2 milyar euro yatırımla kurulacak fabrika üretime 2022’de başlayacak.

Doğuş Otomotiv filo kiralama şirketi kuruyor!

Doğuş Otomotiv kiralama yapacak. Doğuş Otomotiv, VW Financial Services AG ile ortaklığı olan VDF Servis bünyesinde bir filo kiralama şirketi kurulması için ön çalışmalara başlıyor...

Volkswagen, her eve santral kuracak!

Almanya'nın en büyük otomobil üreticisi Volkswagen (VW), çevre dostu elektrik pazarlayan Lichtblick şirketiyle birlikte elektrik üreten doğalgaz motorları imal etmeye başladı

Eston Deniz'de 459 bin TL! Polo kampanyasında son hafta!

Eston Yapı, 31 Temmuz 2010 tarihine kadar Eston Deniz'den villa alan herkese 2010 model VW Polo 1.4 lt 85 hp Comfortline hediye ediyor

VW Haberi

VW

Gelecekten bize göz kırpan teknolojisiyle yeni Polo, kompakt boyutuyla öne çıkmakta. Modern tasarım çizgisinden devam eden Polo, sportif, dinamik görüntüsünden vazgeçmiyor. Dijital çağa ayak uyduran Polo, anahtarsız giriş seçeneği  ve kişiselleştirilebilen 10,25* boyutlarındaki ekrana sahip “Digital Cockpit Pro” digital gösterge paneli ile birlikte teknolojiyi hissetmenizi sağlıyor.

Tasarım ve donanım olarak birkaç adım ileriye sıçrayan yeni Polo, bunları yaparken konforundan taviz vermiyor. İç mekan tasarımını tamamen konfor odaklı devam ettiren Polo, “Touch Slider” ile dokunmatik olarak kumanda edilebilen kliması sizlere serinliğin keyfine varın.

Evden çıkarken şarj aletinizi unutsanız bile Polo sizlere kablosuz şarj desteği ile bu problemi hallediyor.

Farlar belki de birçok araba tutkunun dikkat ettiği bir husus. Yeni Polo, IQ.LIGHT– LED Matrix fae sistemi ile yol koşullarına göre tepki verebilen...