03 / 05 / 2024

w bahçe teslim tarihi

w bahçe teslim tarihi

Ortak alanlarında yürüme, bisiklet, koşu yolları, açık ve kapalı yüzme havuzu, W gym fitness center ve spa alanı gibi birçok seçeneğin bulunduğu WBahçe'de yaşam başladı...

W Bahçe Konutları 'nda 197 bin 348 TL'ye! Yüzde 5 peşinat!

Kurtköy'de yer alan W Bahçe Konutları 'nda fiyatlar 197 bin 348 TL'den başlıyor. W Bahçe Kurtköy 'de yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Limonlu Bahçe Konakları Aralık 2024'te teslim!

Akyapı imzasıyla hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları Aralık 2024'te teslim ediliyor. Peki Limonlu Bahçe Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Limonlu Bahçe Konakları teslim tarihi!

Limonlu Bahçe Konakları teslim tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Limonlu Bahçe Konakları teslim tarihi ve proje detayları...

TEMA İstanbul Bahçe ne zaman teslim?

Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen TEMA İstanbul Bahçe projesi 363 daireden oluşuyor. Peki TEMA İstanbul Bahçe ne zaman teslim?

Bahçeşehir Eston Şehir Koru teslim tarihi!

Eston Şehir Koru projesi tamamlandığında projede 4 bin kişinin yaşaması planlanıyor. Bahçeşehir Eston Şehir Koru teslim tarihi ne zaman?

Lal Bahçe Konutları ne zaman teslim?

Kiptaş ve HYK Yapı ortaklığıyla İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe projesinde daireler 4+1 olarak tasarlanıyor. Lal Bahçe Konutları ne zaman teslim?

Lal Bahçe Başakşehir teslim tarihi!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe projesinde daireler 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Lal Bahçe Başakşehir teslim tarihi ne zaman?

Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

12 katlı tek blok şeklinde yükselen Lal Bahçe Başakşehir projesi 36 adet daireden meydana geliyor. Peki Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir Konutları teslim bilgisi!

Asmalı Bahçe Şehir projesi 600 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları teslim tarihi ne zaman?

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanan Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Bahçeşehir Sheraton Residence 2019 teslim!

Esenyurt-Bahçeşehir'de inşa edilecek olan Sheraton Residence projesi 7 bin 428 metrekare alanda hayata geçirilecek. Bahçeşehir Sheraton Residence 2019'da teslim edilecek.

Strada Bahçeşehir teslim tarihi!

Strada Bahçeşehir projesi 2 bin 500 daire ve 100'den fazla ticari alandan meydana geliyor. Proje Akzirve Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor. İşte Strada Bahçeşehir teslim tarihi...

w bahçe teslim tarihi Haberi

w bahçe teslim tarihi


Kurtköy'de Erguvan İnşaatDemirbaş Yapı Ortaklığı tarafından hayata geçirilen W Bahçe projesinde konutlar teslim edilmeye başlandı. Satışı devam eden 1 adet (1+1) ve 4 adet (2+1) konutun kaldığı projede fiyatlar 210 bin TL'den başlayarak 310 bin TL'ye kadar yükseliyor. 18 bin metrekare yeşil alan üzerine kurulan VVBahçe, az katlı binalarda toplam 15 blok ve 136 daireden oluşuyor. 


Ortak alanlarında yürüme, bisiklet, koşu yolları, açık ve kapalı yüzme havuzu, W gym fitness center ve spa alanı gibi birçok seçeneğin bulunduğu WBahçe'de çocuklar içinse oyun alanları, trambolin, çocuk tırmanma duvarı, basketbol, tenis, voleybol gibi eğlence alanları yer...