22 / 07 / 2024

W Roof

W Roof

Daire alanlarının 68 metrekareden başladığı projede ödemelere göre banka kredisi ile vadelendirme uygulanıyor. Kurtköy W Roof satılık ev tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

W Roof adres bilgileri!

Toplam 206 konutun yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. W Roof adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor.

Kurtköy W Roof ödeme planı!

Toplam 1.500 metrekare ticaret alanı bulunan proje Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı imzası taşıyor. Kurtköy W Roof ödeme planı kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Kurtköy W Roof adres bilgileri!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı imzası taşıyan projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Kurtköy W Roof adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor.

Kurtköy W Roof ödemeleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık göstererek dizayn edildiği projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Kurtköy W Roof ödemeleri kapsamında banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Kurtköy W Roof ulaşım!

Kurtköy W Roof ulaşım, iletişim ve adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. W Roof projesi İstanbul Anadolu yakasında inşa ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

W Roof Kurtköy projesi!

Teslimlerinin 2015 yılının sonunda yapılması planlanan W Roof Kurtköy projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi

W Roof'ta loft daireler satışa çıktı! 430 bin TL'ye 2+1!

KURTKÖY'DE yükselen WRoof projesinde yeni bir dönemin kapıları aralandı. Projede alanları 77- 80- 8183 ve 89 metrekare olan 12 adet 1+1 loft daire; alanları 93- 9799-100-105-106110 metrekare olan 12 adet 2+1 loft daire satışa çıktı...

W Roof'ta metrekaresi 2 bin 500 TL! Yüzde 45'i satıldı!

Erguvan İnşaat-Demirbaş Yapı Ortaklığıile yükselen WRoof projesinin yüzde 45’i kısa sürede satıldı. Geniş metrekareli konut tiplerinden meydana gelen WRoof’ta taksitlerin 1.400 TL’den başlaması yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor...

Pendik W Roof 'ta maksimum 506 bin liraya! Aralık 2015'te teslim!

Pendik W Roof 'ta fiyatlar 195 bin lira ile 506 bin lira arasında değişiyor. Proje Sabiha Gökçe Havaalanı'na 1.7 kilometre, Pendik Marina'ya 7.9 kilometre mesafede yükseliyor...

W Roof Evleri Kurtköy projesinde 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

W Roof Evleri Kurtköy projesinde yer alan daire tiplerinin fiyatları 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor

W Roof Kurtköy'de 1.400 lira taksitle 1+1 daireler 195 bin TL!

İstanbul Anadolu yakası Kurtköy'de yükselen W Roof Kurtköy projesinde 1 oda 1 salon daireler 195 bin liradan satışa sunuluyor. Projeden 1.400 lira taksitle konut sahibi olmak mümkün...

W Roof Kurtköy'de fiyatlar 196 bin liradan başlangıç gösteriyor! Taksitler 1.400 TL!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı tarafından hayata geçirilen W Roof Kurtköy'de daireler 196 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Pendik W Roof projesinde 176 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Dairelerin 176 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu W Roof projesi, İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy'de yükseliyor. Proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor...

W Roof Kurtköy resimleri!

W Roof Kurtköy resimleri haberimizde yer alıyor. W Roof Kurtköy projesi kapsamında yer alan 1 oda 1 salon daireler 250 bin 923 lira ile 210 bin 934 lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Kuru tarafından kuruldu.

Wısdom Global İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wısdom Global İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon  TL sermaye bedeli ile Hayrullah Engin Özsu tarafından kuruldu. 

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gohar Ali Faiz tarafından kuruldu.

Eskişehir Roof Garden Hotel 6 milyon TL'ye kiraya veriliyor!

Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de bulunan Eskişehir Roof Garden Hotel ve işyerlerini 10 yıllığına kiraya veriyor. İşin bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

John W. Henry, muhteşem villasını satışa çıkardı!

Liverpool'un sahibi Amerikalı iş adamı John W. Henry görenleri hayrete düşüren villasını satışa çıkardı.

Roof Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Roof Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Kantürk ve Adem Ceylan ortaklığında kuruldu. 

Wıdeplannıg İç Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Wıdeplannıg İç Dekorasyon Limited Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Wı Energy Elektrik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wı Energy Elektrik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile Navıd Tayebi ve Nader Tayebi imzasıyla kuruldu.

Wınner Trade İnşaat Nakliyat Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wınner Trade İnşaat Nakliyat Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hamdi Souhangırkashanıfard imzasıyla kuruldu.

W Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

W Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkay Firat ve Emre Yazıcıoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

W Marmara Emlak İnşaat Turizm Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

W Marmara Emlak İnşaat Turizm Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Parwana Noor Abdul Raouf ve Mohammad Khalıd Qarı Zada ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Demirbaş Yapı Erguvan İnşaat W Roof nerede?

Ev alanlarını 68 metrekare ile 190 metrekare arasında değiştiği W Roof Konutları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daireler yer alıyor. Peki Demirbaş Yapı Erguvan İnşaat W Roof nerede?

Erguvan İnşaat W Roof fiyat!

Erguvan İnşaat W Roof fiyat listesine göre ev fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 206 konuttan meydana gelen Erguvan İnşaat W Roof Evleri Kurtköy'de yükseliyor.

W Roof Haberi

W Roof

İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de inşa edilen projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire seçenekleri yer alıyor. 


Sosyal kullanım alanları arasında W Roof projesinde sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness, spor alanları yer alıyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 25 peşinat ödemelerde, kalan bedel banka kredisiyle ödenebilen proje Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı imzası taşıyor. 


Daire büyüklüklerinin 68 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar değişiklik göstererek dizayn edildiği proje toplam 206 konut, 5 dükkandan meydana geliyor.


Kurtköy W Roof satılık ev fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fiyatların kata ve büyüklüklerine göre değişiklik gösterdiği projede toplam 1.500 metrekare ticaret alanı bulunuyor.


Yenişehir Mah. Millet Cad. No:22 Kurtköy / Pendik


W Roof...