15 / 05 / 2024

W

W

Türkiye ve özellikle İstanbul, son yıllarda uluslararası A plus otel markalarının ilgi odağı haline geldi. Öyle ki Orient Express, One&Only, By&Tree, Dusit’in de aralarında olduğu 7 lüks otel markası daha Türkiye’yi yakın markaja aldı...

Wıse Global Investments Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıse Global Investments Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile jamal hazam adam tarafından kuruldu.

Wındawı Group Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wındawı Group Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli  ile Orhan Mimaroğlu tarafından  kuruldu.

Wıo Gayrimenkul Yatırım Ofisi Limited Şirketi kuruldu!

Wıo Gayrimenkul Yatırım Ofisi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Salman tarafından kuruldu.

Wıseryn Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıseryn Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Cengiç, Mehmet Cengiç Ve Selim Cengiç  tarafından kuruldu.

Wıkıhome Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıkıhome Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Sajedı Alması, Pouya Mansourı ve Vahıd Sajedı ortaklığında kuruldu.

Wınn4 İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınn4 İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Adıyaman tarafından kuruldu.

W Estates İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

W Estates İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış Tekin, Çağlar Bağ, Elchın Mammadbayov ve Mona Farısvand ortaklığında kuruldu.

Wıldpear Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıldpear Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Vurur tarafından kuruldu.

Wö Mak İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Wö Mak İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirci tarafından kuruldu.

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Murat Buharalı tarafından kuruldu.

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Kuru tarafından kuruldu.

Wısdom Global İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wısdom Global İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon  TL sermaye bedeli ile Hayrullah Engin Özsu tarafından kuruldu. 

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gohar Ali Faiz tarafından kuruldu.

W Haberi

W

Türkiye, turizmde Akdeniz Çanağı’nın en hızlı büyüyen ülkesi olarak son 10 yıldan bu yana öne çıkıyor. Avrupa’nın içinde bulunduğu ekonomik kriz ile birlikte Arap Baharı'nın yaşandığı Ortadoğu’daki karışıklıklardan geçtiğimiz yılı yara almadan atlatan Türk turizmi, bu yılı eksilerle kapatacak. Kıyı şeridinde durum böyleyken dünya kenti olma yolunda ilerleyen İstanbul yüzde 10’luk büyümesi ile dikkat çekiyor. Türkiye’nin ve İstanbul’un yakaladığı bu başarı ve popülerlik turizm yatırımlarına da olumlu yansıyor. Öyle ki, sadece 5 yıldızlı oteller değil, uluslararası A plus lüks segment markaların da Türkiye’ye ve özellikle İstanbul’a yatırım yapma yanşına girdiler. Türkiye’yi yakın markaja alan Orient Express, One&Only, By&Tree, Dusit’in de aralannda olduğu 7 lüks otel markası İstanbul ve Türkiye’nin güney bölgelerinde yer arayışına girdi. Geçtiğimiz yıllarda Levent’e açılan The Edition otelin...