12 / 05 / 2024

WaelAl Othman

WaelAl Othman

Alsaraa Turizm Danışmanlık Aracılık Hizm.Emlak İnşaat Gıda Yönetim İth. İhr.Sanayi Ticaret Limited Şirketi, WaelAl Othman, Bervıne Aldarwish ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Fbcb Konstrüksiyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fbcb Konstrüksiyon İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Othman M.S.S. Tarkhanı tarafından kuruldu.

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hany Saeed A Othman ile Sayed Mohamed S Sallam ortaklığında kuruldu. 

Elmedain İncisi İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmedain İncisi İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Othman Alkaaod tarafından kuruldu.

Mvm Consultant Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvm Consultant Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  Mohammed Othman Mohammed ve Muhieddine Khalil ortaklığında kuruldu.

Mutol Turizm Acentelik İnşaat Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutol Turizm Acentelik İnşaat Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yünlü ve Othman A A Mubarak ortaklığında kuruldu.

Fj Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Fj Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile E. Othman Ghanem Al/Hammadı ve Fares Jum'a Abdallah Altahleh tarafından kuruldu.

Meridyen Kent Gayrimenkul Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meridyen Kent Gayrimenkul Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Ceyhan, Serdar Coşkun ve Zeyad Othman Alhekail ortaklığıyla kuruldu.

Alawet Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alawet Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Nahla Shekh Othman tarafından kuruldu.

Entity Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entity Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Osman ve Mohamad Othman ortaklığıyla  kuruldu.

Modern Buıldıng Technologıes İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Modern Buıldıng Technologıes İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hanı R.S. Azzouqah ve Mohammad B.A.N. Othman ortaklığında kuruldu.

Fg Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fg Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Othman Ahmed ve Galel Gabaar ortaklığında kuruldu. 

Julie İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Julie İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Reda, Osamah Al Alloh ve Mohammed Hussam Othman ortaklığında kuruldu. 

Albarq Internatıonal İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albarq Internatıonal İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Othman Al Hmoud ve Mohammad Alhmoud ortaklığında kuruldu. 

WaelAl Othman Haberi

WaelAl Othman

Alsaraa Turizm Danışmanlık Aracılık Hizm.Emlak İnşaat Gıda Yönetim İth. İhr.Sanayi Ticaret Limited Şirketi, WaelAl Othman, Bervıne Aldarwish ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Büyükçekmece'de kuruldu. 


Alsaraa Turizm Danışmanlık Aracılık Hizm.Emlak İnşaat Gıda Yönetim İth. İhr.Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir.Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek.Her türlü hava,...