09 / 05 / 2024

Waleed Al Jasem

Waleed Al Jasem

One Chance İnşaat ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Waleed Al Jasem tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Güngören 'de kuruldu.

El Ömer Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Ömer Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Shaker Al Jasem tarafından kuruldu.

Al Mansur Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mansur Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Waleed Husseın ve Husseın Janabı ortaklığında kuruldu. 

Asalah Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asalah Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Zitad Al İbrahim ve Mohammad Ameen Al Jasem ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve AL Jasem Walled Ibrahım J ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Al Kifah, 2 Türk gayrimenkul şirketiyle ortaklık aşamasında!

Suudi Arabistan merkezli Al Kifah Holding Yönetim Kurulu Başkanı Waleed Al Afaleq, yatırımlarını farklı ülkelerde çeşitlendirme kararı aldıklarını belirterek “Gayrimenkul sektöründe birkaç Türk şirketi ile görüşme halindeyiz." dedi.

Perfect Solutıons Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Perfect Solutıons Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Waleed Alı A Alhassoon Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Rafet Akman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

Al Diyar İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Diyar İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Waleed M S E A Altabtabae, Mohammad H Y A M SH Alkandari, Alaattin Dalar tarafından kuruldu.

One Chance İnşaat ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Chance İnşaat ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Waleed Al Jasem tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Güngören 'de kuruldu.

Al Waleed, lüks otellerini satıyor!

Kingdom Holding'in patronu olan Suudi Prens Al Waleed, yüzde 50 ve altında hissesi olan otellerden çıkıyor

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Waleed Al Jasem Haberi

Waleed Al Jasem

One Chance İnşaat ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Waleed Al Jasem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. 


One Chance İnşaat ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT -  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. - Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...