29 / 04 / 2024

Waleed Mohammad

Waleed Mohammad

Tiger İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Waleed Mohammad Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi'nde kuruldu.

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermya bedeli ile Mohammad Ataeı tarafından kuruldu.

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul Genel Hizmetler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul Genel Hizmetler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Waleed Menem ve Mohammad K.A. Shalaldeh ortaklığında kuruldu. 

Hr İnternational Gayrimenkul Yatırım Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hr İnternational Gayrimenkul Yatırım Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Hussaın Olaywı, Zakarıa Elewı ve Mohammad Alıwı ortaklığında kuruldu. 

Akros İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akros İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Benhaö Hassanı ve Mohammad Reza Kermanı ortaklığında kuruldu. 

Otantik İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otantik İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Ayman Qatana tarafından kuruldu. 

Ocean Global İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocean Global İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Zanjanı tarafından kuruldu. 

Ams Global Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ams Global Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zafer Sammam ve Mohammad Maher Sammar ortaklığında kuruldu. 

Eliteup Emlak Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eliteup Emlak Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Nachar ve Mohammad Sabbagh ortaklığında kuruldu. 

Anwar Al Khalıg Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Al Khalıg Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hazım M. Majeed Moora ve Mohammad Allala ortaklığında kuruldu.

571 Eğitim Danışmanlık Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

571 Eğitim Danışmanlık Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Aldallal, M. Chadı Alıkaj ve Mohammad Maen Almalla Husseın ortaklığında kuruldu.

United Compony Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

United Compony Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Abduljalıl Motea, Asem Abduljalıl Motea ve Alı Mohammad Salama ortaklığında kuruldu. 

Saja World Emlak Turizm Gıda Kargo İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saja World Emlak Turizm Gıda Kargo İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 102 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A Alamrı, Mohammad Abuassonon ve Saleh Alshbakı ortaklığında kuruldu. 

Assalam İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assalam İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Jumran ve Mohammad Eıssa ortaklığında kuruldu.

Waleed Mohammad Haberi

Waleed Mohammad
Tiger İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Waleed Mohammad Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu. 


Tiger İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. A) İNŞAAT 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek....