28 / 07 / 2024

Walıd Alkordı

Walıd Alkordı

Alshahba Turizm Seyahat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Alkhazzam, Satouf Alıssa ve Walıd Alkordı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Fatih'te kuruldu.

Sb Servıce Dış Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Sb Servıce Dış Ticaret Limited Şirket bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Kaled Abın Walıd Saıd tarafından kuruldu.

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mhd Walıd Refaeı ve Safwan Bsout ortaklığında kuruldu.

Oba Silivri Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oba Silivri Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Silivri'de Haıssam El Mahmoud, Mehmet Mustafa, M. Walıd A.M. Abdelrahman ve Murat Şahin ortaklığında kuruldu.

Ayasofya Real Estates Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayasofya Real Estates Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Walıd Mohammad tarafından kuruldu.

Albardawil Group Emlak Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Albardawil Group Emlak Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ammar A. M. A. ve Walıd A. M. A. ortaklığında kuruldu.

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Walıd Dakhel tarafından açıldı.

Goodlink Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goodlink Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Habıbullah Al Mamun, Rafıqul Hasan Rafı, Rakıb Bın Walı tarafından kuruldu.

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  210  bin TL sermaye bedeli Ahmed Abdelfatt Mohamed, Ahmed Ezzat Kot Alı, Walıd Dakwar tarafından kuruldu.

Hazineler Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hazineler Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fakhreddıne Hachfı ve Walıd Makdouli ortaklığında kuruldu.

Shami Team İnvesment Real Estote Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shami Team İnvesment Real Estote Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Amany A.A.  Abdelhalım, Halıma A.A. Abdelhalım ve Walıd E.A.M. Elshamı ortaklığında kuruldu. 

Arı For İnvestment İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı For İnvestment İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 12 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Husseın A.H . Mahmoud, Mohamed M.M. Abdelkarım ve Walıd A.A.  Mahmoud ortaklığında kuruldu.

Albaraka Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Albaraka Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Walıd Kaddo, Moustafa Kaddo ve Duaa Alsheıkh Omar ortaklığında kuruldu.

Vizatur Turizm Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizatur Turizm Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Walıd Abdelli tarafından kuruldu.

Walıd Alkordı Haberi

Walıd Alkordı

Alshahba Turizm Seyahat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Alkhazzam, Satouf Alıssa ve Walıd Alkordı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Fatih'te kuruldu.


Alshahba Turizm Seyahat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4-Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5-Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6-Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek....