15 / 05 / 2024

Walid Saad

Walid Saad

Hürrem Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Orhan Alptekin, Miraç Yılmaz, Walid Saad tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu.

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saad Shabbır Waghu tarafından kuruldu.

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd M. Mujahıd ve Mehasın A. Baharmooth ortaklığında kuruldu.

Selamland İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selamland İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Abou Zıdan ve Saad Chouıhna ortaklığında kuruldu.

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır, Mahmut Kılıç ve MHD Saad Asaad Bakrı ortaklığında kuruldu. 

Azar Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Azar Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de W.Saad Edrıs Alsamh tarafından kuruldu.

Mesopotamia İnternational Trading İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesopotamia İnternational Trading İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Saıf Saad Taha Taha tarafından kuruldu.

New Home E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Home E-Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Saad Alloush tarafından kuruldu.

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de Alaa Qusaı M. Alghusseın, Hamza Al-Saadı ve Marc Dıab ortaklığında kuruldu.

Orabi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orabi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saadı Orabı tarafından kuruldu.

Nejres Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nejres Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Alsluby ve Saad Alnjres tarafından kuruldu.

Elena İnternatıonal Danışmanlık İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elena İnternatıonal Danışmanlık İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile  Riyad Eltakli ve Saad O.G. Ghweelı tarafından kuruldu.

Al Joud Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Joud Emlak Ve Ticaret Limited Esenyurt’ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Emad E.A.M.A., Khaled Ben Saad tarafından kuruldu.

Madar Danışmanlık Limited  Şirketi kuruldu!

Madar Danışmanlık Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saad Eddın Yasır Ahmed M Al-Shammaa tarafından kuruldu.

Walid Saad Haberi

Walid Saad

Hürrem Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Orhan Alptekin, Miraç Yılmaz, Walid Saad tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu. 

Hürrem Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-TEKSTİL a. Yün, pamuk,ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü ipek, pamuk, yün, sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. c. Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak, defileler düzenlemek, bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili...