28 / 04 / 2024

Wanda Metropolitano

Wanda Metropolitano

Atletico Madrid, 16 Eylül'den itibaren "Wanda Metropolitano" adlı 68 bin kapasiteli yeni stadında oynayacak.

Atletico Madrid'in yeni stadı tamamlanıyor!

Atletico Madrid'in yeni stadı tamamlanma aşamasına geldi. Wanda Metropolitano Stadında çatı montajı bittikten sonra koltuklar takılacak.

Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecan yarattı!

Çinli Wanda Group'un, yurt dışında açtığı ilk oteli Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecana neden oldu. Wanda Hotels - Resorts'un Çin'deki en güçlü turizm girişimi Wanda Vista'nın ilk yurt dışı projesi otel endüstrisinin geleceğine de umut oldu.

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Hotels - Resorts'un ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul'un rezidansları 7 Ağustos tarihinde açıldı. Wanda Vista'nın ilk açık deniz yönetim projesi olan Wanda Vista İstanbul, aynı zamanda Batı dünyasına "Pure Oriental Delight" konseptini getiren ilk proje olma özelliğinde.

Porto Riko'da inşaat sektörü yeniden faaliyete geçecek!

Porto Riko Valisi Wanda Vazquez yaptığı açıklamada pazartesi gününden itibaren bankacılık, gayrimenkul ile inşaat ve imalat dahil bazı sektörlerin yeniden faaliyete geçeceğini açıkladı.

Atletico Madrid'den 60 milyon euroluk tesis yatırımı! 

Atletico Madrid, Wanda Metropolitano'nın yanında 42 bin metrekarelik altyapı tesisini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 60 milyon euroluk projenin 47 milyon eurosu wanda sports tarafından karşılanacak.

Wanda Vista 20 yıl kira garantisi ile tanıtılacak!

Mar Yapı, İstinye Park'ta yabancı yatırımcı ile buluşuyor.15 Haziran- 15 Ağustos tarihleri arasında İstinye Park'ı ziyaret eden yabancı yatırımcılara özel kurulacak stantta, Wanda Vista'yı kira garantisi ile tanıtacak. 

Wanda Global Eğlence Hizmetleri Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wanda Global Eğlence Hizmetleri Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Artuğ Reha Tarım tarafından kuruldu. 

Mar Yapı’dan tatil kazandıran sinema kampanyası!

Mar Yapı  Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline geldi. Firma sinema kampanyasının lansmanını ‘Arif V 216’ gösterimiyle yaptı. 

Mar Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline gelen Mar Yapı yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.

Çin’in en zengini 43 milyar dolarlık servetiyle emlak milyarderi Şü!

Şanghay Merkezli Hurun Report tarafından açıklanan Çin'in Zenginleri Listesi 2017  verilerine göre, emlak milyarderi Şü, zirveyi geçen yılın biricisi Wanda Group Başkanı Vang Cienlin’den devraldı.

Atletico Madrid'in yeni stadında sona gelindi!

Atletico Madrid, 16 Eylül'den itibaren "Wanda Metropolitano" adlı 68 bin kapasiteli yeni stadında oynayacak.

Wanda Holding 13 park ve 76 otelini satıyor!

Çinli Wanda Holding, 13 tema parkı ve 76 otelin 63,2 milyar yüen (yaklaşık 9,3 milyar dolar) bedelle Sunac China Holdings Ltd. şirketine satıyor.

Güneşli Wanda Vista İstanbul 2018'de açılacak!

“G Yoo Inspired By Starck” projesi, tüm iç mimarisi Starck tarafından tasarlanan 432 daireden meydana geliyor. Dairelerin teslimatına haziran ayında başlanacak. Proje kapsamındaki 150 odalı “Wanda Vista İstanbul” oteli ise 2018’de açılacak.

Wanda Vista Hotel 2018'de açılacak!

Çinli turizm şirketi Wanda Group, Mar Yapı ortaklığında proje geliştirdi. Mar Yapı’nın 150 milyon dolara inşa ettiği oteli Wanda Group işletecek. Çinli turist sayısında da artma bekleniyor.

Wanda Metropolitano Haberi

Wanda Metropolitano

Atletico Madrid, 16 Eylül'den itibaren "Wanda Metropolitano" adlı 68 bin kapasiteli yeni stadında oynayacak.

Tasarımı, 2003-2004 yıllarında başlayan Wanda Metropolitano, Antonio Cruz ve Antonio Ortiz tarafından dizayn edildi.


2011'de yapımına başlanan stat, şu anda bitme aşamasında. La Liga'daki ilk 3 maçını deplasmanda oynayacak Atletico Madrid, 16 Eylül'deki Malaga maçıyla birlikte yeni evine...