24 / 07 / 2024

Wasim Charokh

Wasim Charokh

Ethar İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Wasim Charokh Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Nibras El Capital Group Petrol İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nibras El Capital Group Petrol İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Makni ve Wasim Hamdan ve tarafından kuruldu.

Zamasa Genius Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Zamasa Genius Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Wasim Modalal tarafından kuruldu.

Tamalok Gayrimenkul Eğitim Gıda Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamalok Gayrimenkul Eğitim Gıda Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Alaa Alhorani, Ahmed Wasim Al Moussliy, Rami Al Rayes tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Inma İnşaat Gayrimenkul Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Inma İnşaat Gayrimenkul Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi, A.M. Abdulmajıd, Wasim Alsawadi, Hussain Alsawadi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Ethar İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ethar İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Wasim Charokh Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Wasim Charokh Haberi

Wasim Charokh

Ethar İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Wasim Charokh Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. 


Ethar İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır a-     Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına  arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı  binalar yapmak.                 b-    Yurt içinde ve yurt dışında inşaat taahhüt tadilat,hafriyat  işleri yapmak,köprü,baraj,otoyol,liman ihaleleri almak, konut,iş hanı,otel ve benzeri inşaat işleri yapmak,başkasına yaptırmak ve satmak.                                  ...