09 / 05 / 2024

Water Garden nerede

Water Garden nerede

Dünyanın en büyük gastronomi ve eğlence merkezi Watergarden İstanbul, 30 Ağustos’ta açılacak. Watergarden İstanbul, birbirinden keyifli etkinlikleri, lezzet dolu ikramları ve özel sürprizleriyle bugün 16.00’dan itibaren ziyaretçilerini bekliyor.

Ziylan Gayrimenkul'den dev proje: Water Garden!

Gayrimenkul alanında faaliyet göstermeye başlayan Ziylan Grup, Ataşehir'de 750 milyon TL'lik yatırımla gastronomi, eğlence ve kültür merkezini hayata geçirecek. Water Garden ismi verilen proje, 2016'nın ikinci çeyreğinde açılacak.

New Garden Eryaman 3. Etap'ta 3+1'ler Ekim sonunda kadar 3.5 milyon TL'ye! 

New Garden Eryaman projesinde Ekim ayının sonuna kadar 3+1 dairelerde büyük fırsat sunuluyor. Peki New Garden Eryaman nerede? İşte detaylar...

Spring Water en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Şebeke sularına artık güven kalmadı, siz de bi su arıtma cihazı istiyorsanız ''Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma'' cihazı tam size göre olabilir Peki Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Rams Garden nerede? Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi!

Rams Garden nerede sorusunun yanıtı ve Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

DAP YAPI Garden Hills nerede? Konum bilgisi!

DAP YAPI Garden Hills nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. DAP YAPI Garden Hills nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Trio Garden nerede?

Trio Garden nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Trio Garden nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Siena Garden Ulukent nerede?

Toplam 105 adet daireden oluşan Ulukent Siena Garden projesi EKY ve Bayram Kılıçoğlu ortaklığında hayata geçiriliyor.   Peki Siena Garden Ulukent nerede?

Royal Garden Evleri nerede?

Royal Group imzası taşıyan Royal Garden projesinde 22 katlı 2 blokta toplam 374 daire bulunuyor. Peki Royal Garden Evleri nerede?

TU’M, Üçüncü havalimanının yeme-içmesine talip!

Cengiz Holding, Kalyon İnşaat ve Saat&Saat’in ortak olduğu TU’M, ilk projesini Water Garden’da Nostalji Sokağı ile hayata geçiriyor. TU’M, nostaljik lezzetleri üçüncü havalimanına da taşımaya talip. Üçüncü havalimanının 30 bin metrekarelik dev yeme-içme alanı ihalesi haftaya yapılacak

Water Garden, 3. havalimanının yeme-içmesine talip!

Cengiz Holding, Kalyon İnşaat ve Saat&Saat’in ortak olduğu TU’M, ilk projesini Water Garden’da Nostalji Sokağı ile hayata geçiriyor. TU’M, nostaljik lezzetleri üçüncü havalimanına da taşımaya talip.

Oktay Kaynarca, Ataşehir Water Garden AVM'de oto yıkama açtı!

'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 'Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca, televizyondan kazandığı parayla oto yıkama ve vale işine yatırım yapmaya devam ediyor. Ataşehir Water Garden AVM'nin vale ve oto yıkama işini aldı

Ataşehir Water Garden piknik alanına mı inşa edildi?

Ataşehir’de halkın açık - yeşil alan ihtiyacını karşılamak için ayrılan ve imar planlarında eğlence - piknik alanı olarak görünen araziye Ziylan Grup, 150 bağımsız bölümden oluşan Water Garden’ı inşa etti

Water Garden İstanbul 29 Temmuz'da kapılarını açacak!

Ziylan Grup Başkanı Mehmet Ziylan, 29 Temmuz’da kapılarını açacak Water Garden’ın yılda 15 milyon ziyaretçi çekip ekonomiye 300 milyon dolarlık katkı yapacağını söyledi.

Cem Yılmaz’dan kültür merkezi açıklaması!

Ziylan Grup’un Ataşehir’de inşa ettiği Water Garden isimli, Mayıs’ta tamamlanacak projede Cem Yılmaz Kültür Merkezi’nin açılacağı iddia edilmişti. Cem Yılmaz, kendi adına kültür merkezi yapılacağı haberlerini yalanladı.

Water Garden nerede Haberi

Water Garden nerede

Dünyanın en büyük gastronomi ve eğlence merkezi Watergarden İstanbul, 30 Ağustos’ta gerçekleşecek büyük açılış öncesi muhteşem havuz show’ları, özel peyzaj düzenlemeleriyle şehrin içinde yemyeşil, nefes alan, eğlence dolu 15 bin metrekarelik şehir parkı ile İstanbullulara merhaba diyor.

Yemyeşil doğasıyla Ataşehir’in en keyifli parkında rengârenk çocuk alanları, heyecan ve adrenalin dolu macera parkı ve Türkiye’nin ilk show havuzunda muhteşem su ışık ve ateş gösterileri ile ziyaretçilerine merhaba diyecek olan Watergarden İstanbul, birbirinden keyifli etkinlikleri, lezzet dolu ikramları ve özel sürprizleriyle bugün 16.00’dan itibaren ziyaretçilerini bekliyor.



Haber Hürriyet gazetesinde şu şekilde yer aldı;


Dünyanın en büyük gastronomi ve eğlence merkezi Watergarden İstanbul, 30 Ağustos’ta, 15 bin metrekarelik şehir parkı ile İstanbullulara kapılarını açıyor.


Türkiye’nin ilk show havuzunda, su ışık ve ateş gösterileri ile ziyaretçilerine merhaba...