05 / 07 / 2024

Water Pool İnşaat adres

Water Pool İnşaat adres

Water Pool İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 TL sermaye bedeli ile Mohammed Y.E. Ezzulddin tarafından kuruldu. 

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Kılıç ve Nazmi Erol ortaklığında kuruldu.

Pool Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pool Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Fuat Zafer tarafından kuruldu.

Water Pool İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Pool İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 TL sermaye bedeli ile Mohammed Y.E. Ezzulddin tarafından kuruldu. 

White Water Lily Estate Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Water Lily Estate Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Yusuf Sulu tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Water Garden, 3. havalimanının yeme-içmesine talip!

Cengiz Holding, Kalyon İnşaat ve Saat&Saat’in ortak olduğu TU’M, ilk projesini Water Garden’da Nostalji Sokağı ile hayata geçiriyor. TU’M, nostaljik lezzetleri üçüncü havalimanına da taşımaya talip.

Pool Offıce Havuzculuk İnşaat İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pool Offıce Havuzculuk İnşaat İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Erdoğan Solmaz ve Symmetrıa ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Hsbn İnşaat Pool Towers ne zaman teslim?

Hsbn İnşaat Pool Towers ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Pool Towers Taşdelen projesinde konutların satış fiyatları 229 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Temkin İnşaat'tan Garden Pool City Residence'ta metrekaresi 1.600 TL'ye!

Garden Pool City Residence projesi; Temkin İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Temelleri 2011 yılının Temmuz ayında atılan projede konut satışları, önümüzdeki günlerde başlayacak

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Öz Eminel İnşaat'ın iflas davası ertelendi!

Davacı Alipaşa Gülakar tarafından davalılar Cüneyt Ağyürek, Öz Eminel İnşaat Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne izafeten Cüneyt Ağyürek alehine açılan iflas davası ertelendi

Akın İnşaat'tan Gönül Evleri'nde 390 bin TL'ye!

Akın İnşaat'tan Gönül Evleri'nde kalan son 2 konut 390 bin TL ila 410 bin TL'ye satılıyor. Projenin ortak alanlarında 5 bin 500 metrekare açık peyzajlı yeşil alan, kapalı yüzme havuzu, çocuk parkı, basketbol sahası bulunuyor

Water Pool İnşaat adres Haberi

Water Pool İnşaat adres

Water Pool İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 TL sermaye bedeli ile Mohammed Y.E. Ezzulddin tarafından kuruldu. 

Water Pool İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü mal alımını satımını ithalatını ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 4. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...