04 / 05 / 2024

Wdesing Project Mimarlık nerede

Wdesing Project Mimarlık nerede

Wdesing Project Mimarlık Ve Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Eda Baker tarafından kuruldu. 

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Kk Project İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kk Project İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Muhammet KAdir Kaymakçı tarafından kuruldu.

Soo Project Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Soo Project Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de Cihan Çelik ve Doruk Batuhan Şahnali ortaklığında kuruldu.

Has Desıgn Project Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Has Desıgn Project Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Hasoğlu tarafından kuruldu.

Project Partner Proje Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Project Partner Proje Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Esin Eştürk, Emre Susam, Kaan Tamtürk, Mahmut Hoşafçı ve Ekrem Taştanoğlu ortaklığında kuruldu.

Project Master Mimarlık İnşaat Taahhüt İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Project Master Mimarlık İnşaat Taahhüt İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azar Daştan tarafından kuruldu. 

Desıgn Project İç Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Desıgn Project İç Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hadi Matni tarafından kuruldu.

ASL Desing Project Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

ASL Desing Project Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Aslıhan Keskin tarafından kuruldu.

MAR Project İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Turizm Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MAR Project İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Turizm Temizlik Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Doruk tarafından kuruldu.

Wdesing Project Mimarlık Ve Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Wdesing Project Mimarlık Ve Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Eda Baker tarafından kuruldu. 

Project Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Project Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Şahin imzasıyla kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık Ortadoğu'nun en iyi mimarlık ofisi seçildi!

Ortadoğu'da tasarım yapan mimarların ve bölgede son dönemde gerçekleşen binaların değerlendirildiği ödülde, bu yıl Türkiye'den sadece Tabanlıoğlu Mimarlık finalist olarak yer almıştı. Big Project Middle East 2013 ödülleri sahiplerini buldu...

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Wdesing Project Mimarlık nerede Haberi

Wdesing Project Mimarlık nerede

Wdesing Project Mimarlık Ve Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Eda Baker tarafından kuruldu. 

Wdesing Project Mimarlık Ve Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Ltd.Şti. konusu:
1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Wdesing Project Mimarlık Ve Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Ltd.Şti. adres: Atalar Mahallesi Üsküdar Cad. İnanırlar Apt.B Blok N:146/1/7 Kartal