16 / 05 / 2024

We Way Turizm nerede

We Way Turizm nerede

We Way Turizm Ve Seyahat Yatırımları Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Seçkin ve İsmail Hakkı Kaba ortaklığında kuruldu. 

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Khalık E.I.O., Mohamed A.A.G., Mohammed S.A.E. ve Rady M.I.K ortaklığında kuruldu.

Start Way Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Start Way Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Barq M.A. Alkhaılanı ve Hussam Hassan ortaklığında kuruldu.

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile J. Nozad Sedeeq Ameen tarafından kuruldu.

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Büker ve İsmail Parlar tarafından kuruldu. 

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!    

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürşat Öngen ve Seifeldin G.M. Elhakim ortaklığında kuruldu.

Easy Way Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Saeed Khosravı tarafndan kuruldu. 

We Way Turizm Ve Seyahat Yatırımları Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

We Way Turizm Ve Seyahat Yatırımları Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Seçkin ve İsmail Hakkı Kaba ortaklığında kuruldu. 

Smart Way İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Smart Way İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Yaqdhan S.F. Alramdho tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

My Way Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Way Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Sadin Karaköse tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Fatih'te kuruldu.

Ütopya Turizm, Harmoni Değerleme ile el sıkıştı!

Ütopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi gayrimenkul değerlemesi yapmak üzere Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketini yetkilendirdi

Martı Aphrodisias, turizm yatırım belgesi aldı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı; Aydın İli, Karacasu İlçesi'ndeki Martı Aphrodisias Butik Oteli için alınan Turizm Yatırım Belgesi ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi A.Ş. kuruldu!

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi A.Ş.nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Onur Erdoğru, Başkan Yardımcısı olarak Burcu Ceren Peçinel ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise İbrahim Onur Karagöz görev alacak...

Taran İnşaat Turizm İşletmecilik şžirketi iflas etti!

Ankara İflas 21. İcra Dairesi, Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi iflas ettiğini duyurdu. Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi Uğur Mumcu Caddesi No: 55/8 Gaziosmanpaşa çankaya / ANKARA'da ye

We Way Turizm nerede Haberi

We Way Turizm nerede

We Way Turizm Ve Seyahat Yatırımları Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Seçkin ve İsmail Hakkı Kaba ortaklığında kuruldu. 

We Way Turizm Ve Seyahat Yatırımları Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
Şirket her türlü vize işlemlerini yürütmek başkasını adına vize almak ve satmak. Yurt içinde ve yurt dışında, turistik amaçlı geziler için turlar düzenlemek, yerli yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, düğün salonları organizasyonlarını yapmak, balayı tatil turları düzenlemek, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek, tesisler kurmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

We Way Turizm Ve Seyahat Yatırımları Hizmetleri Limited Şirketi adres: 19 Mayıs Mh.Büyükdere Cd. Beytem Han N.20/5...