05 / 05 / 2024

Wembley Stadı nerede

Wembley Stadı nerede

İngiltere Milli Takımı'nın maçlarını oynadığı tarihi Wembley Stadyumu satışa çıkarıldı. Stadın satış bedeli 800 milyon Sterline olarak belirlendi.

Olimpiyat Stadı, Wembley gibi olacak!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Olimpiyat Stadı projesinin detayları hakkında açıklamalarda bulundu. Özdemir, ''Olimpiyat Stadı, Wembley gibi olacak'' dedi.

Wembley Stadı 800 milyon Sterline satılıyor!

İngiltere Milli Takımı'nın maçlarını oynadığı tarihi Wembley Stadyumu satışa çıkarıldı. Stadın satış bedeli 800 milyon Sterline olarak belirlendi.

Wembley Stadı satılıyor!

Dünyanın en ünlü statları arasında bulunan Wembley Stadı İngiltere'nin Fulham takımının da sahibi olan milyarder iş adamı Shahid Khan'a 1 milyar paunda satılabilir.

2005 yılında İnönü Stadı yeniden inşa edilecek!

2005 yılında İnönü Stadı, Dolmabahçe Sarayı'nın mimarisi örnek alınarak yeniden inşa edilecekmiş. İngiltere'nin Wembley'i gibi olacak stadın kapasitesi 55 bine çıkarılacakmış ve stadın maliyeti Federasyon ile Kulüp ortaklaşa karşılayacakmış.

1.4 milyar TL'ye mal olan Mane Garrincha Stadı otobüs garajı oldu!

Yaklaşık 350 milyon pounda (yaklaşık 1.4 milyar TL) mal edilen ve Londra'daki Wembley’den sonra en çok para harcanarak yenilenen stadyum olan 72 bin kişilik Mane Garrincha Stadı, yalnızlığa terk edildi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'na Wembley modeli!

Türkiye’nin çok tartışılan stadyumuna, Atatürk Olimpiyat Stadı’na en çarpıcı öneri Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’den geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı, 365 gün yaşayan bir mekana çevrilecek

Beşiktaş, Sivasspor maçını Yenikent'te oynayacak! Yenikent ASAŞ Stadı nerede?

Beşiktaş'ın, Sivasspor maçını oynamayı planladığı Ankara Yenikent ASAŞ Stadı, Türkiye'nin en modern statları arasında bulunuyor. Yenikent ASAŞ Stadı, şehir merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Seyrantepe Nida Park nerede?

Seyrantepe Nida Park nerede sorusuna; Türk Telekom Arena Stad'na 650 metre, Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre mesafede cevabı veriliyor. Proje, Tahincioğlı Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor...

Lady Gaga İTÜ Stadyumu nerede?

İTÜ Stadyumu nerede? Lady Gaga İTÜ Stadı nerede? Lady Gaga İTÜ Stadına nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu'na metro ile nasıl gidilir? İTÜ Stadı İETT otobüsle nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu yol tarifi var mı?..

Başakşehir Fatih Terim Stadı nerede?

178 milyon TL'lik yatırım bedeli ile inşa edilen Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi. 16 ayda tamamlanan Başakşehir Fatih Terim Stadı'na ulaşım metro ve otobüs hatlarıyla sağlanıyor.

Nurol Life Aslantepe nerede?

TT Arena Aslantepe Stadı'na yakın mesafede hayata geçirilen Nurol Life Aslantepe nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Seyrantepe bölgesi demek mümkün. Proje, Nurol GYO imzasıyla inşa ediliyor...

Seyrantepe Skyland İstanbul nerede?

Seyrantepe Skyland İstanbul nerede? Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe Şişli İstanbul adresinde yer alıyor. Skyland İstanbul projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor...

Nurol Life Seyrantepe nerede?

Nurol Life Seyrantepe nerede? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. TT Arena Stadı'nın karşısında yükselen Nurol Life projesinde konut fiyatları 295 bin dolardan başlıyor...

Wembley Stadı nerede Haberi

Wembley Stadı nerede

İngiltere Futbol Federasyonu, İngiltere Milli Takımı'nın maçlarını oynadığı tarihi Wembley Stadı'nın 800 milyon sterline satacak. Satışın, Premier Lig'e bu sezon yükselen Fulham Kulübü'nün sahibi Pakistanlı milyarder Shahid Khan'a yapılacağı iddia ediliyor.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, Khan’ın 500 milyon Pound'luk ön ödeme yapacağı, kalan 300 milyon Pound'u ise maç günlerinde elde edilecek gelirler ve stat gelirleriyle ödeyeceği...