17 / 05 / 2024

Wembley Stadı stat

Wembley Stadı stat

Dünyanın en ünlü statları arasında bulunan Wembley Stadı İngiltere'nin Fulham takımının da sahibi olan milyarder iş adamı Shahid Khan'a 1 milyar paunda satılabilir.

Ankara'daki Cebeci Stadı'nın yıkılma planlarına tepki!

Ankara'da yer alan Cebeci Stadı'nın yıkılması planlanıyor. Vatandaşlar, yıkılmak istenen stat için tepki gösterdi. 

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Olimpiyat Stadı, Wembley gibi olacak!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Olimpiyat Stadı projesinin detayları hakkında açıklamalarda bulundu. Özdemir, ''Olimpiyat Stadı, Wembley gibi olacak'' dedi.

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

Karşıyakalı taraftarlar stat istiyor!

İzmir’de stadı olmayan tek kulüp olan Karşıyaka’nın taraftarları stat istiyor. Yapımı yılan hikayesine dönen stat ile ilgili taraftarlar harekete geçme kararı aldı.

Karşıyaka Stadı'nda yeni gelişme!

 Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "KSK'nin özlemle beklediği stadına kavuşabilmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. Stat Karşıyaka'nın geleceğidir" dedi.

Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği!

Tottenham Hotspur, uzun süredir beklediği yeni stadyumuna dün akşam kavuştu. Muhteşem stat herkesi büyüledi. İşte Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği...

Karşıyaka Stadı için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Karşıyaka Stadı ile ilgili müjdeli haberi verdi. Stat için İmar Barışı kapsamında  "Yapı Kayıt Belgesi" alındığını inşaatın bugüne kadar tamamlanan kısımlarının tescil edildiğini söyledi. 

Yeni Ordu Stadı'nda çalışmalar sürüyor!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, yapımı devam eden Yeni Ordu Stadı'na ilişkin, "Şu ana kadar 150 milyon lira harcandı. İnşallah diğer ikmal inşaatı ile birlikte eksikler tamamlanacak. Stat, sporun ve sporcuların hizmetine sunulacak." diye açıklama yaptı. 

Wembley Stadı 800 milyon Sterline satılıyor!

İngiltere Milli Takımı'nın maçlarını oynadığı tarihi Wembley Stadyumu satışa çıkarıldı. Stadın satış bedeli 800 milyon Sterline olarak belirlendi.

Atatürk Olimpiyat Stadı 92 bin 208 kişi kapasiteli olacak!

Atatürk Olimpiyat ve Türk Telekom Stadı Türkiye Futbol Federasyonu'nun, UEFA'ya verdiği dosyada İstanbul'dan 2 stat yer alıyor. URO 2024 için yeniden inşa edilmesi planlanan Atatürk Olimpiyat Stadı'nın 92 bin 208 kişi kapasiteli olması planlanıyor.

Göztepe Stadı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni stadının inşaatının durdurulduğu dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sepil, stat inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 

Karşıyakalılar stat bekliyor!

İzmir’de kendine ait yeni stadı ilk talep Karşıyaka Kulübü'nün stat sorununa çözüm bulunamadı. Karşıyakalılar stat ihtiyacının karşılanmasını bekliyor.

Wembley Stadı stat Haberi

Wembley Stadı stat

Dünyanın en ünlü stadyumları arasında yer alan Wembley Stadı İngiltere'nin Fulham takımının da sahibi olan milyarder iş adamı Shahid Khan'a 1 milyar paunda satılabilir.

Ancak milli takım, ABD Ulusal Futbol Ligi sezonuyla çakıştığı için, Ekim ve Kasım aylarındaki maçlarını başka bir yerde oynayacak. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, futbol Federasyonu adına bir sözcü, “Federasyon’un Wembley Stadyumu’nun satışı için bir teklif aldığını doğrulayabilirim” diye konuştu.

İngiltere Futbol Federasyonu’nun, milli takımın oynadığı ünlü Wembley stadyumunu Amerikalı milyarder Shahid Khan’a 1 milyar sterline yakın bir fiyata satacağı belirtiliyor.

Federasyon, İngiltere milli takımının maçlarını ve Federasyon Kupası finallerini Wembley’de oynatma hakkını da elinde...