05 / 05 / 2024

Wembley Stadyumu satış

Wembley Stadyumu satış

İngiltere Milli Takımı'nın maçlarını oynadığı tarihi Wembley Stadyumu satışa çıkarıldı. Stadın satış bedeli 800 milyon Sterline olarak belirlendi.

Avcılar Atatürk Stadyumu tur şirketine kiralandı!

Avcılar Belediyesi tarafından Atatürk Stadyumu gelir getirsin diye bir tur şirketine kiraya verildi. Şirket alanda otomobil satışına başladı.

Wembley Stadı 800 milyon Sterline satılıyor!

İngiltere Milli Takımı'nın maçlarını oynadığı tarihi Wembley Stadyumu satışa çıkarıldı. Stadın satış bedeli 800 milyon Sterline olarak belirlendi.

Wembley Stadı satılıyor!

Dünyanın en ünlü statları arasında bulunan Wembley Stadı İngiltere'nin Fulham takımının da sahibi olan milyarder iş adamı Shahid Khan'a 1 milyar paunda satılabilir.

Ali Sami Yen Stadyumu'nun satış bilmecesi!

Sayıştay’ın raporuna göre, Ali Sami Yen Stadyumu’nun satışından doğan 132 milyon TL, Spor Genel Müdürlüğü kayıtlarında görülmüyor.

Brezilya'da 2 stadyum satışa çıkartıldı!

Brezilya'da yaşanan skandalların ekonomiyi iyice sarsması üzerine stadyumlar satışa çıkarıldı. Natal Stadyumu ile 6 maçın oynandığı ve yaklaşık 190 milyon dolara inşaatı tamamlanan Fonte Nova Stadyumu'nun da %50'si satışa çıkartıldı.

Gaziosmanpaşa Essenora Konutları'nda metrekaresi 5 bin 200 lira!

Wembley Stadyumu'nun dünyaca ünlü mimarı Norman Foster tarafından planları hazırlanan İstanbul Gaziosmanpaşa'deki en büyük konut projesi Essenora'da satışlar devam ediyor...

1957 yılında Bayrampaşa'da 100.000 kişilik Şehir Stadyumu yapılacakmış!

1957 yılında 100 bin kişilik şehir stadyumu Bayrampaşa'da yapılacakmış. Stadyumun yeri 162 bin metrekare sahaya inşa edilecek olan stadyumun arazisi 6 milyon 200 liraya satın alınmış.

İzmit İsmetpaşa Stadyumu satıldı!

İzmit'in önemli sembollerinden İsmetpaşa Stadı satıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmit'in Alikahya bölgesinde yapılacak 33 bin kişilik modern stadyumun maliyeti karşılığında İsmetpaşa Stadı'nı TOKİ'ye verdi.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı 83 milyon TL'ye satıldı!

Kocaelispor'un mabedi İsmetpaşa Stadyumu, bu kez satıldı. İhaleyi Kumuşoğlu İnşaat - Tokal İnşaat ortaklığı aldı. Böylece ismet Paşa Stadı'nın olduğu 72 bin metrekarelik alan satılmış oldu.

1931 yılında Şehir Stadyumu Yenibahçe'ye yapılacakmış!

1931 yılında belediye tarafıdan yapılacak Şehir Stadyumu'nun inşa edileceği yer kesinleşerek Yenibahçe'ye yapılacakmış. Habere göre Taksim Stadyumu ve etrafında ki binalar yıkılarak arsa halinde satılacakmış.

İsmetpaşa Stadyumu Tokal ve Kumuşoğlu ortaklığının oldu!

1978 yılında kurulan ve Kocaelispor'un birçok maçına ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadyumu yıkılacak. Yerine ise yeni bir yaşam merkezi inşa edilecek. Kocaelispor'un mabedi İsmetpaşa Stadyumu, bu kez satıldı...

İsmetpaşa Stadyumu Tokal ve Kumuşoğlu İnşaat'a satıldı!

İsmetpaşa Stadyumu, 12 Haziran'da yeniden ihaleye çıktı ve ihalenin sonucu açıklandı. İsmetpaşa Stadyumu'nu merkezi İstanbul'da bulunan ve en yüksek teklifi verenTokal İnşaat ve Kumuşoğlu İnşaat firması aldı.

Kocaeli Stadyumu 6 Mart'ta satılıyor!

TOKİ Kocaeli Stadyumu 6 Mart tarihinde Eskidji Müzayedecilik tarafından 69 milyon liraya satışa çıkarılıyor. 120 aya kadar vadelendirme yapılan stadyumun toplam alanı 72 bin metrekare...

Wembley Stadyumu satış Haberi

Wembley Stadyumu satış

İngiltere Futbol Federasyonu, İngiltere Milli Takımı'nın maçlarını oynadığı tarihi Wembley Stadı'nın 800 milyon sterline satacak. Satışın, Premier Lig'e bu sezon yükselen Fulham Kulübü'nün sahibi Pakistanlı milyarder Shahid Khan'a yapılacağı iddia ediliyor.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, Khan’ın 500 milyon Pound'luk ön ödeme yapacağı, kalan 300 milyon Pound'u ise maç günlerinde elde edilecek gelirler ve stat gelirleriyle ödeyeceği...