24 / 05 / 2024

Wen Cadde adres

Wen Cadde adres

Wen Cadde Gayrimenkul Limited Şirketi  Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile  Murat Gökbulut tarafından kuruldu.

Wen Cadde Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Wen Cadde Gayrimenkul Limited Şirketi  Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile  Murat Gökbulut tarafından kuruldu.

Diva İnşaat Goldiva Familya adres!

Diva İnşaat Goldiva Familya adres bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede 328 konutun yanı sıra 15 cadde mağazası ve restoran katı bulunuyor. 

Wen Levent Rezidans adres bilgisi!

Wen Levent Residence projesi Genyap İmzası ile 4. Levent Sanayi bölgesinde hayata geçirildi. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor...

Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri!

İçerisinde 1.272 adet daire, 107 cadde mağazası, 102 çarşı dükkanı bulunan 3.İstanbul projesinde daire fiyatları 478 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Başakşehir 3. İstanbul adres!

116 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Başakşehir 3. İstanbul projesinde 1.252 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanı bulunuyor. Başakşehir 3. İstanbul adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Sakarya 54. Cadde için çalışmalar başlıyor!

Sakarya'nın sosyal yaşamında yepyeni bir adres olacak 54. Cadde; perakende sektörü ile şehir yaşamını birleştiren, mağazacılık konusunda tek bir binaya bağlı kalmadan şehir ile bir arada devam edecek sayılı örneklerden olacak.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres bilgilerine göre proje, Başakşehir - Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 1.555 adet daire yer alıyor.

Park Residences Cadde adres bilgileri!

Toplam 20 dönümlük peyzaj alanı bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Park Residences Cadde adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükseliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul adres!

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede 1.115 adet daire ve 166 adet cadde dükkanı bulunuyor. İşte Beylikdüzü Westside İstanbul adres bilgileri..

Cadde Rezidans adres bilgileri!

Cadde Rezidans adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 2015 yılının Temmuz ayında teslim edilecek olan projede daire fiyatları 260 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mahmutbey Cadde Rezidans adres!

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzası ile inşa edilen Cadde Rezidans Evleri 'nde yer alan daireler 110 metrekare alana sahip. Mahmutbey Cadde Rezidans adres bilgisi haberimizde bulunuyor.

Balance Güneşli adres bilgileri

Balance Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Balance Güneşli adres bilgileri şu şekilde: Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu No:19 Güneşli / İstanbul. Proje, 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan meydana geliyor...

Dumankaya İnşaat Konsept Halkalı adres!

Dumankaya İnşaat imzasıyla İstanbul Halkalı bölgesinde hayata geçirilen Dumankaya İnşaat Konsept Halkalı adres bilgileri şöyle: Atakent Mahallesi 4. Cadde Menekşe Mevkii Halkalı - Küçükçekmece - İstanbul...

Wen Cadde adres Haberi

Wen Cadde adres

Wen Cadde Gayrimenkul Limited Şirketi  Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile  Murat Gökbulut tarafından kuruldu.

Wen Cadde Gayrimenkul Limited Şirketi konusu: 
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.

Adres: CADDEBOSTAN MH.OGÜN SK.SAN BL NO:1/14...