30 / 04 / 2024

Westside Beylikdüzü dükkan fiyatları

Westside Beylikdüzü dükkan fiyatları

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside İstanbul projesinde 1.155 adet konut ve 166 adet dükkan yer alıyor. İşte Westside Beylikdüzü dükkan fiyatları...

Beylikdüzü Westside satılık dükkan!

Beylikdüzü Westside satılık dükkan fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Dairelerin büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteren proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası taşıyor.

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2.9 milyon TL'ye satılık dükkan!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan, Beylikdüzü İlçesi Yakuplu Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 2 milyon 950 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'ndan 6.4 milyon TL'ye satılık dükkan ve ofis!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, mülkiyeti kendisine ait olan dükkan ve ofisi satışa çıkardı. Yakuplu Mahallesi'nde bulunan gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 488 bin 600 TL olarak belirlendi.

Beylikdüzü'nde 6.4 milyon TL'ye satılık dükkan ve ofis!

Beylikdüzü Belediyesi, Yakuplu'daki dükkan ve ofisi ihale ile satıyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek...

Ödül İstanbul Beylikdüzü güncel fiyat listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Ödül İstanbul projesinde toplamda  2 bin 683 konut ve 102 ticari dükkan bulunuyor. İşte, Ödül İstanbul Beylikdüzü güncel fiyat listesi...

Beylikdüzü Ödül İstanbul ödemeleri!

Beylikdüzü Ödül İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+1 ile 3+1 arasında daire tiplerine yer verilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 

Beylikdüzü Ödül İstanbul peşinat kampanyası!

'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasıyla cazip ödeme seçenekleri sunan Özyurtalr İnşaat Ödül İstanbul projesini Beylikdüzü'de inşa ediyor...

Beylikdüzü Ödül İstanbul fiyat bilgisi!

Beylikdüzü Ödül İstanbul fiyat bilgisi kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 400 TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Ödül İstanbul fiyat listesi!

Beylikdüzü Ödül İstanbul fiyat listesi 219 bin TL'den başlıyor. Ödül İstanbul projesi Özyurtlar İnşaat tarafından sekiz blok olarak hayata geçirildi...

Beylikdüzü Ödül İstanbul Özyurtlar fiyat listesi!

Ödül İstanbul projesi İstanbul Beylikdüzü'de sekiz blok olarak yükseliyor. Ödül İstanbul fiyat listesi 179 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Ödül İstanbul Özyurtlar fiyat listesi!

İstanbul Beylikdüzü'de Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ödül İstanbul projesi toplam 2 bin 683 daire ve ticari alanları kapsıyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Ödül İstanbul fiyat listesi!

Beylikdüzü Ödül İstanbul fiyat listesi 179 bin TL'den başlıyor. Toplam 2 bin 785 bağımsız birimden meydana gelen Ödül İstanbul projesi 36 ay sonra teslim edilecek.

Beylikdüzü Ödül İstanbul daire fiyatları!

Toplam 2 bin 683 konut ve 103 dükkandan meydana gelen Ödül İstanbul projesi Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Ödül İstanbul daire fiyatları 179 bin TL'den başlıyor.

Westside Beylikdüzü dükkan fiyatları Haberi

Westside Beylikdüzü dükkan fiyatları

Konut teslimlerinin 2017 yılı Mart ayı içerisinde yapılması planlanan Westside İstanbul'da 1.155 adet daire ve 166 adet dükkan mevcut. Projede daire fiyatları 156 bin TL ile 848 bin TL arasında değişiyor.  


Westside Beylikdüzü dükkan fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlardan oluşuyor. 


İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Beylikdüzü Westside İstanbul'da dairelerin alanları 40 metrekare ile 210 metrekare, dükkanların ise 20 metrekare ile 1.323 metrekare arasında değişiyor.


Westside İstanbul'un ortak kullanım alanları içerisinde; çocuk oyun alanları, Türk hamamları, 3 adet fitness center, yürüyüş parkuru, açık/kapalı spor alanlar, sauna, kamelyalar, 4 adet açık- 3 adet kapalı yüzme havuzu, 800 araçlık otopark bulunuyor. 


Westside Beylikdüzü dükkan fiyatları...