03 / 05 / 2024

Whirlpool Kitchen Aid yatırım

Whirlpool Kitchen Aid yatırım

Dünyanın en büyük beyaz eşya üreticilerinden Whirlpool, Indesit'le Türkiye'ye geri döndü. ABD'li şirketin üst yönetimi, Türkiye'de yeni yatırım yapılacağını duyurdu...

Arçelik dev satın almada sona yaklaştı! AB'den onay çıktı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Arçelik'in Whirlpool'un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki ev aletleri faaliyetlerini satın almasına onay verdi. İşte tüm detaylar...

Beyaz eşya devi Arçelik, ABD'li şirketin Avrupa iştiraklerini alıyor

Arçelik global büyüme yolculuğunda önemli bir adım daha atarak dünyanın önde gelen ev aletleri üreticilerinden Whirlpool ile Avrupa’daki üretim, satış ve pazarlama iştiraklerini bünyesine katmak üzere anlaşma yapıldı.

Arçelik’te dikkat çeken büyüme! Lider beyaz eşya markası Arçelik, Whirlpool'un Avrupa iştiraklerini bünyesine katıyor

Beyaz eşyada lider markalardan olan Arçelik, büyüme yolculuğunda bir adım daha atıyor. Şirket, dünyanın önde gelen ev aletleri üreticilerinden olan Whirlpool ile Avrupa’daki üretim, satış ve pazarlama iştiraklerini bünyesine katmak üzere anlaşmaya vardı.

En yeni Kitchen Aid mutfak aletlerinde en ucuz fiyatlar! İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak aletlerinde fütüristik tasarımlarıyla bilinen Kitchen Aid'den yeni mutfak aletlerinde uygun fiyatlar... 

Arçelik’ten satın alma hamlesi! Dev şirket bünyelerine katılıyor

Arçelik, Indesit International JSC ve Whirlpool RUS LLC hisselerinin hepsinin alımı için Whirlpool EMEA S.p.A. ile hisse satın alma sözleşmesi imzalandığı açıkladı.

D Maris Hotel Lobi Teras Bar projesine Yoo Mimarlık imzası!

YOO Mimarlık özel ve seçkin projelerden bir yenisine daha imza attı. D Maris Bay Datça Peninsula içinde yer alan Suit odalar, Manos, La Guerite ve Maris Kitchen projelerinden sonra Lobi ve Teras alanı YOO Mimarlık tarafından tasarlandı.

Happy Moon's büyüme atağına kalkacak!

Türkiye'nin önemli yeme-içme gruplarından Happy Moon's, yeni markası Bobs Kitchen'ın verdiği ivmeyle büyüme atağına kalkacak. Grubun beş yıllık planı, Happy Moon's markasıyla 40-45, Manhattan Cafe ile 50, Bobs Kitchen ile 200 şubeye ulaşmak...

Berk Suyabatmaz restoran zinciri kuruyor!

Burcu Esmersoy’un eşi Berk Suyabatmaz ve Gökhan Yüzbaşıoğlu Smart Kitchen adlı restoran zinciri kuracaklar. Ortaklar bir yıl içinde Miami’nin farklı bölgelerinde de beş şube daha açmayı planlıyor.

Türk-İş binasının yapımını AID karşıladı!

Türk-İş’in bugün halen kullandığı genel merkez binasının yapımında harcanan 3.6 milyon liralık bölümünün, 2 milyon lirası ABD’de bir devlet örgütü olan Agency for International (AID) tarafından verildi.

İsrail Batı Şeria'daki bir evi daha yıktı!

İsrail güçleri tarafından işgal altında bulunan Batı Şeria'nın El Halil bölgesinde Filistinlilere ait bir evi daha yıkıldı. Evi yıkılan Filistinli Aid Sammur, evinin İsrail askerleri tarafından yıkılmasını izlediğini anlattı.  

Silverline Ankastre'nin tasarımları Living Kitchen Fuarı'nda tanıtılacak!

Teknolojisi, üretim alt yapısı ve tasarımlarıyla dünya markaları ile yarışan Silverline Ankastre, inovatif tasarımları ve üstün teknolojik özelliklere sahip ürün gamı ile 16-22 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Living Kitchen Fuarı’nda yer alacak.

Whirlpool, Manisa'daki fabrikasını büyütecek!

Amerikalı beyazeşya üreticisi Whirlpool, Türkiye'deki yatırımlarını arttırıyor. Manisa'daki fabrikasını büyütme kararı alan şirket 11 milyon TL yatırımla bayi ayağını büyütecek. 300 yeni Hotpoint mağazası açılacak

Ideal Standard Sürdürülebilir İnovasyon ödülünü aldı!

Ideal Standard, devrim niteliğinde bir inovasyona imza atarak klozetler için geliştirilen Aquablade teknolojisi ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında sayılan Designer Kitchen & Bathroom 2015’te “Sürdürülebilir İnovasyon” ödülünü aldı.

Whirlpool Kitchen Aid yatırım Haberi

Whirlpool Kitchen Aid yatırım

Dünyanın en büyük beyaz eşya üreticilerinden Whirlpool, Indesit'le Türkiye'ye geri döndü. ABD'li şirketin üst yönetimi, Türkiye'de yeni yatırım yapılacağını duyurdu. Whirlpool Başkan Yardımcısı Marc Bitzer, "Ülkeniz, 200 milyon nüfuslu bölge için bizim anahtarımız" dedi


Geçen yıl İtalyan beyaz eşya markası Indesit'i bünyesine katan ABD'li Whirlpool, Ortadoğu ve Orta Asya pazarındaki büyümesini Türkiye üzerinden yapacak. Yaklaşık 20 milyar dolarlık ciro yapan Whirlpool'ün Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Yürütme Kurulu Üyesi Marc Bitzer, Türkiye'yi stratejik pazar olarak konumlandırdıklarını söyledi. İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlenen ve 15 ülkeden 50 gazetecinin katıldığı Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgesi basın toplantısının ardından sorularımızı yanıtlayan Bitzer'e göre Türkiye, Whirlpool için tek bir ülke olarak görünmüyor. "Bizim için stratejik pazar" diyerek tanımladıkları Türkiye'nin 200 milyon nüfuslu bölgenin anahtarı...