04 / 05 / 2024

White Boutique Hotel nerede

White Boutique Hotel nerede

Genç turizmci Bülent Tercan, Çeşme'de White Boutique Hotel'i işletmeye açtı. Dostları, "Bülent Bey bu güzel oteli açmakla Çeşme'ye yeni bir soluk getirdi" diye konuştu.

Çeşme'de White Boutique Hotel açıldı!

Genç turizmci Bülent Tercan, Çeşme'de White Boutique Hotel'i işletmeye açtı. Dostları, "Bülent Bey bu güzel oteli açmakla Çeşme'ye yeni bir soluk getirdi" diye konuştu.

Yalova Limak Thermal Butik Otel ödül aldı!

Yalova'daki Limak Thermal Boutique Hotel, " Türkiye'nin En İyi Yönetilen Butik Oteli " seçildi. Limak Thermal Boutique Hotel, "Türkiye'nin En İyi Yönetilen Butik Oteli" seçildi.

Montania Hotel, İngiltere'de ödül aldı!

World Boutique Hotel Awards'ın İngiltere'de düzenlediği "Dünyanın En İyi Butik Hotelleri Ödül" törenine katılan Montania Special Class Hotel, "Ortadoğu'nun En İyi Classic Butik Oteli" ödülüne layık görüldü.

Montania Special Class Hotel'e En İyi Klasik Butik Oteli ödülü!

Montania Special Class Hotel, World Boutique Hotel Awards'ın İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Marble Arch Hotel'de düzenlediği gecede 'Ortadoğu'nın En İyi Klasik Butik Otel'i ödülünü aldı.

Hotel Les Ottomans World Boutique Hotel Awards'ta ödül alacak!

Hotel Les Ottomans'ın sahibesi Ahu Aysal, ödüle doymuyor! Tarihi Muhsinzade Yalısı'nı 55 milyon dolar harcayıp butik otel olarak 2006'da hizmete açan Aysal, 19'uncu ödülünü almak için Londra'da...

Merdum Boutique Hotel Beylerbeyi'nde açıldı!

Son zamanlarda revaçta olan butik otellerden bir yenisi daha olan Merdum Boutique Hotel boğazda yerini aldı. Otyum İnşaat'ın da sahibi Selda Uluğ,zincir otel hedefi olduğunu söyledi.

Sakine Hanım Köşkü 15 milyon dolara otel oldu!

GENÇ kadın girişimci Selda Uluğ’un projesi Su Merdum Boutique Hotel, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda hizmete girdi. Otyum İnşaat’ın da sahibi olan Selda Uluğ, otelin 2.5 yıllık bir yatırım sürecinden sonra hizmete girdiğini belirtti.

Beylerbeyi Sakine Hanım Köşkü otel oldu!

Genç kadın girişimci Selda Uluğ'un projesi Su Merdum Boutique Hotel, 15 milyon dolarlık yatırımla İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hizmete girdi. Beylerbeyi'nde bulunan otelin 13 odası bulunuyor.

Sakine Hanım Köşkü otel oldu!

Genç kadın girişimci Selda Uluğ’un projesi Su Merdum Boutique Hotel, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda hizmete girdi. Beylerbeyi’nde yer alan ve 13 odası bulunan otel için yaklaşık 15 milyon dolarlık yatırım yapıldı.

Sakine Hanım Köşkü, 15 milyon dolara otel oldu!

İstanbul Boğazı yeni bir lüks butik otele ev sahipliği yapıyor. Genç kadın girişimci Selda Uluğ' un hayata geçirdiği Su Merdum Boutique Hotel Beylerbeyi' nde açıldı...

Sumerdum Boutique Hotel açıldı!

İstanbul'un güzide semti Beylerbeyi'nde, Sakine Hanım Köşkü Sumerdum Boutique Hotel adıyla hizmete girdi. Tarihi dokuya sadık kalınarak restore edilen köşk, Neo- Osmanlı tarzında dekore edildi...

Palmalife Marina Hotel'de bayrama özel fırsatlar!

Kurban Bayramı’nda yazdan kalan güzel havaları değerlendirmek isteyenler için Palmarina Bodrum’da bulunan Palmalife Marina Hotel, Palmarina Boutique Hotel için hazırlanan Kurban Bayramı paketleri cazip teklif ve hizmetleri içeriyor.

MNG Blue Boutique’in rezidans hizmetlerini Wow İstanbul Hotel üstlendi!

MNG Holding’in Atakent’te inşa ettiği MNG Blue Boutique’te teslimler haziran ayının sonunda başlıyor. Bölgenin en çok dikkat çeken projeleri arasında yer alan MNG Blue Boutique’in rezidans hizmetlerini ise Wow İstanbul Hotel sunacak.

White Boutique Hotel nerede Haberi

White Boutique Hotel nerede

Bülent Tercan, Çeşme'de White Boutique Hotel'i işletmeye açtı. Dostları, "Bülent Bey bu güzel oteli açmakla Çeşme'ye yeni bir soluk getirdi" diye konuştu. 



Habertürk...