06 / 05 / 2024

Montania Special Class Hotel'e En İyi Klasik Butik Oteli ödülü!

Montania Special Class Hotel'e En İyi Klasik Butik Oteli ödülü!

Montania Special Class Hotel, World Boutique Hotel Awards'ın İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Marble Arch Hotel'de düzenlediği gecede 'Ortadoğu'nın En İyi Klasik Butik Otel'i ödülünü aldı.



Montania Special Class Hotel, World Boutique Hotel Awards'ın İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Marble Arch Hotel'de düzenlediği gecede 'Ortadoğu'nın En İyi Klasik Butik Otel'i ödülünü aldı. 

MONTANİA Special Class Hotel, World Boutique Hotel Awards'm İngiltere'den Türkiye'ye büyük onurla döndü. İngiltere'nin başkentinde yer alan Marble Arch Hotel'de düzenlediği gecede Montania Special Class Hotel 'Ortadoğu'nun En İyi Klasik Butik Otel'i ödülüne layık görüldü. Törene, dünyanın dört bir yanındaki butik otel sahipleri, turizm yazarları ve basın mensupları katıldı. Törenin açılış konuşmasını İngiltere Kraliyet Ailesinin Buekingham Sarayındaki yardımcısı Edward Griffiths yaptı. 


SEKTÖR LİDERLERİ BELİRLEDİ 

Bu yıl dördüncü kez hazırlanan Dünya'nın En İyi Butik Motelleri'nde en iyi classic otellerin yanı sıra on iki farklı kategoride öne çıkan başarılı butik oteller belirlendi. Türkiye Otelciler Birliği tarafından 1997 yılında 'Özel Belgeli Oteller" kategorisinde 'Altın Anahtar Ödülü" ve Skal International istanbul tarafından 2002 yılında 'Skalite' ödülü alan Montania Special Class Hotel 'Ortadoğu'nun En İyi Klasik Butik Otel'i ödülüyle başarılarına bir yenisini daha ekledi. 


MUDANYA İÇİN YATIRIM YAPIYORUZ

Montania Special Class Hotel adına ödülü alan Sümbül rizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Akın Esgin, '"Böyle bir ödülü. Bursa'nın bir temsilcisi 2014 olarak Mudanya gibi küçük bir kasabaya getiriyor bunun yapılabilirliğini gösterebilmek bizler gibi idealist girişimcilere cesaret vereceği ve yol göstereceği için çok olmak, ama çok mutluyum. Bursa'nın ve Mudanya bölgesinin tanıtımı için Montania Special Class Hotel'e ciddi yatırımlar yapıyoruz. Çevreye karşı sorumluluğumuzu biliyor, müşterilerimize yüksek kalitede hizmet vermek için çalışıyoruz" dedi. 


TAKIM BAŞARISI 

2011 yılında yenilikler başladıklarını anlatan Esgin, "Restoranlarımızda ve odalarımızda başlatmış olduğumuz yenileme çalışmalarımız geçtiğimiz Temmuz ayının sonunda tamamlandı. 

Bu çalışmalarımızın sonucunda misafir konforunu büyük oranda artırdık ve tüm misafirlerimizin bubenzersiz tarihi otelden kusursuz hizmet almalarını sağladık Bu başarıyı yakalamamızdaki unsurlardan en önemlisi takım arkadaşlarımızdan hiç kimseye yapamaz gözüyle bakmamak, tam tersine onların yapabileceğine inanmak oldu" diye konuştu. 


Bursa Hayat


Geri Dön