02 / 05 / 2024

TEB'e "En İyi İhracat Faktoring Şirketi" ödülü verildi!

TEB'e

TEB Faktoring, 75 ülkeden 268 şirketin katıldığı organizasyonda "En İyi İhracat Faktoring Şirketi" ödülüne layık görüldü. TEB Faktoring Genel Müdürü Çağatay Baydar, şunları söyledi: "Türkiye ihracatının yüzde 2'sine aracılık ediyoruz" dedi...



TEB Faktoring, 75 ülkeden 268 şirketin katıldığı organizasyonda "En İyi İhracat Faktoring Şirketi" ödülüne layık görüldü. Factors Chain International (FCI) üyeleri tarafından beşinci kez "Mükemmel" derece alan TEB, dünyada bu ödülü beş kere kazanan tek şirket oldu. FCI tarafından beşinci kez 'dünyanın en iyisi' unvanına layık görülmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten TEB Faktoring Genel Müdürü Çağatay Baydar, şunları söyledi: "Türkiye ihracatının yüzde 2'sine aracılık ediyoruz. 2013'te gerçekleştirdiğimiz büyüme ile muhabirli işlemlerde Türkiye'nin en büyüğü olduk. FCI üyeleri arasında ise dünyanın ikinci büyük ihracat faktoring şirketiyiz. Sektörün gelişiminde büyük önem taşıyan FCI İhracat Faktoring Şirketi Ödülleri'nde bu başarımızın bir kez daha tescil edilmesi bizleri gururlandırdı." 


DEVLER LİGİNDE BULUNUYOR

Baydar, TEB Faktoring'in geçtiğimiz yıl Finansal Kurumlar Birliği üyesi 75 faktoring şirketi arasında yüzde 9'luk pazar payıyla üçüncü olduğunu söyledi. Baydar, "İhracat faktoringi cirosunda ise yüzde 32'lik pazar payıyla lider olduk. Uluslararası alanda ise Bank of China'dan sonra dünyanın en büyük ikinci ihracat faktoringi yapan şirketiyiz" dedi. 



Sabah 





Geri Dön