05 / 05 / 2024

White&Soft

White&Soft

White&Soft by Fatih Kıral 5-10 yaş arasındaki tüm çocuklara bu fırsatı veriyor. Yarışmaya katılan çocuklardan biri “Hayalindeki Yatağı Tasarla” uygulamasıyla kendi tasarım yatağında uyuma şansını yakalıyor

Soft Şile'de 10.9 milyon TL'ye 5 oda 1 salon villa! Teslimler Eylül'de!

Soft Yapı imzası taşıyan Soft Şile projesinde satışlar devam ediyor. Toplam 22 adet villanın bulunduğu Soft Şile'de fiyatlar 10 milyon 900 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Soft Şile'de 10.9 milyon TL'ye 5+1! 4 ay sonra teslim!

Soft Yapı imzasıyla İstanbul Şile'de hayata geçirilen Soft Şile projesinde satış süreci devam ediyor. Toplam 22 adet villanın yer aldığı projede fiyatlar 10 milyon 900 bin TL'den başlıyor.

Soft House Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Soft House Gayrimenkul Limited Şirketi bugün İçerenköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Qıxıan Yın ve Roozbeh Gharıbparast ortaklığında kuruldu.

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Can Çetin tarafından kuruldu.

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Arıafar, Mehmet Demir ve Nader Razavı ortaklığında kuruldu. 

Soft Şile 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Soft Yapı imzasıyla hayata geçirilen Soft Şile projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Soft Şile projesi nerede? Soft Şile projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Soft Şile 15 soruda tüm detaylarıyla...

Soft Şile nerede? Soft Şile fiyat listesi 2022! 

Soft Şile nerede sorusunun yanıtı ve Soft Şile fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede 22 villa ve 16 ticari alan yer alıyor. 

Soft Şile lansman fırsatlarıyla satışta! Yeni proje! 

Soft Yapı imzasıyla Şile'de yükselen Soft Şile projesinde satışlar başladı. Projede 22 adet villa yer alıyor. Villaların fiyatları 7 milyon TL'den başlıyor...

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi Fatih'te Mahsum Çakıl ve Oktay Özakdağ ortaklığında kuruldu.

Red White İnşaat Otomotiv Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red White İnşaat Otomotiv Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mesut Doğan tarafından kuruldu.

White City Living'ten Türk yatırımcılara özel avantajlar!

Londra’da yapımı devam eden "White City Living" özel lansman düzelendi. Düzenlenen lansmanda konutlar özel fiyat avantajlarıyla Türk yatırımcılara özel avantajlar sağlıyor.

White City Living Türk yatırımcılarla buluşuyor!

Londra’nın en prestijli projeleri arasında yer alan “White City Living” 25 Şubat tarihinde Türk yatırımcılarla buluşuyor…

Soft Land Comfort Gayrimenkul Kiralama Ve Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soft Land Comfort Gayrimenkul Kiralama Ve Alım Satım Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  50 bin  TL sermaye bedeli ile Atefeh Mollamohammadalı J. tarafından kuruldu.

White&Soft Haberi

White&Soft

Çocuk ve bebek yatağı konusunda sektörün öncüsü olan White&Soft by Fatih Kıral şimdi de çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Facebook’ta başlatılan “Hayalindeki Yatağı Tasarla” uygulamasıyla çocukların hayal dünyalarının kapıları aralanıyor.


Hayalindeki Yatağı Tasarla uygulaması için ilk olarak 5-10 yaş arasında olmak gerekiyor. Sonrasında yapılması gereken ise White&Soft by Fatih Kıral’ın facebook sayfasını beğenmek oluyor. “Hayalindeki Yatağı Tasarla” uygulamasını indirdikten sonra çocuğunuzun hayalini kurduğu yatağın tasarımını sayfaya yüklemek yeterli. En çok “like” edilen tasarımın sahibi ise hayallerinin yatağında mışıl mışıl uyumanın keyfini...