06 / 05 / 2024

wilma ellesi öyle bir geçer zaman ki

wilma ellesi öyle bir geçer zaman ki

Milliyet Cadde'nin haberine göre Kerem Göğüş'ün Etiler Dalmaz Center'daki bina giderlerini ödeyemediği söylendi..

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davasını kazandı...

Wilma Elles Beşiktaş'taki otelini 9 milyon TL'ye satıyor!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle hayatımıza giren Wilma Elles, yatırım için Beşiktaş'ta aldığı 18 odalı apart otelini satışa çıkardı. Otel için 11 milyon lira isteyen Elles, otele alıcı çıkmayınca rakamda indirim yaptı ve fiyatı 9 milyon liraya düşürdü.

Murat Kurum: Hiçbir projeye rant gözüyle bakmayacağız!

Bakan Murat Kurum, "Hiçbir zaman bakmadığımız gibi bundan sonra da hiçbir projeye rant gözüyle bakmayacağız. İnsanımızın sosyal kültürel yaşamını yukarıya çıkaracak projeleri hep birlikte yapıyor olacağız" dedi.

Wilma Elles Büyükdere Caddesi'nden ev bakıyor!

Beşiktaş’taki Bulvar kafeden çıkarken görüntülenen Wilma Elles, muhabirlerin, “Ev mi arıyorsunuz?” sorusuna “Büyükdere Caddesi güzel değil mi?” cevabını verdi.

Kemer'deki otel tel örgüyle ayrıldı!

Kemer'deki otelin sahil kısmı tel örgüyle ayrıldı. Zorluk yaşayan turistler, yaşananları cep telefonu kamerasıyla kaydederek, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

E-Dağıtım Sistemi’yle 6 ayda 15 bin 900 ruhsat denetlendi!

‘e-Dağıtım Sistemi’yle altı ayda 15 bin 900 ruhsatın denetlendiğini söyleyen Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Nazmi Şahin “Denetim firmaları, yazılım sistemi tarafından belirleniyor. Hiçbir firma kendisine gelecek işi önceden bilme şansına sahip değil” şeklinde konuştu.

Gayrimenkul kraliçesi Wilma Elles: Para kolay kazanılmıyor!

Türkiye'de 16 dairesi ile bir dükkanı olan Wilma Elles, 212 AVM'deki ucuzluk marketinin açılışına katıldı. Elles, 'Para kolay kazanılmıyor' dedi.

Wilma Elles'in serveti dudak uçuklattı! Bakın kaç ev almış!

Ünlü oyuncu Wilma Elles'in serveti dudak uçuklattı. Wilma Elles, Türkiye'de yatırım amaçlı aldığı dairelerin sayısını ilk kez açıkladı.

Kerem Göğüş ile Wilma Elles ayrıldı!

Güzel oyuncu Wilma Elles, son dönemde eşi Kerem Göğüş’le çıkan ayrılık haberlerini ilk kez doğruladı. Elles, "Kerem Bey’le uzun süre önce ayrıldık" dedi...

Notre Dame Katedrali’nin son hali böyle görüntülendi!

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Notre Dame Katedrali'nde geçtiğimiz günlerde yangın çıkmıştı. Notre Dame Katedrali'nin yangından sonraki hali böyle görüntülendi...

Wilma Elles: Kerem paramı yanlış yönlendirdi!

Alman oyuncu Wilma Elles, 2011 yılında ‘Öyle Bir Geçer’ dizisinde oynamak üzere geldiği Türkiye’de servet yapmıştı. Elles yaptığı açıklamada, "Kerem paramı yanlış yönlendirdi" dedi.

Wilma Elles gayrimenkul zengini çıktı!

Türkiye’de adını ilk kez oynadığı "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisi ile duyuran Alman oyuncu Wilma Elles, Türkiye’de gayrimenkul zengini çıktı.

Coşkun Sucuk'tan Kağıthane projesi açıklaması: Öyle bir proje yok!

Para Dergisi'nin 13-19 Ocak 2019 tarihli sayısında "Mahallede dolaşan proje görseli..." başlığı ile yayımlanan habere Coşkun Sucuk'tan açıklama geldi. Coşkun Sucuk yetkilileri, kimseyle görüşmediklerini ve öyle bir proje olmadığını söyledi...

wilma ellesi öyle bir geçer zaman ki Haberi

wilma ellesi öyle bir geçer zaman ki
Milliyet Cadde'nin haberine göre Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin kötü kadını Caroline Wilma Elles'le yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettiren Kerem Göğüş'ün maddi açıdan sıkıntıya girdiği iddia ediliyor. Kerem Göğüş'ün Etiler Dalmaz Center'daki bina giderlerini ödeyemediği söylendi. Göğüş'ün ofisini Beşiktaş'a taşıyacağını...