21 / 05 / 2024

Wilo İMSAD

Wilo İMSAD

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin sponsorları arasında bulunduğu “ İMSAD Ekonomi Toplantısı ”, ekonominin baş aktörlerini bir araya getirdi.

Wilo akıllı şehirlere akıllı çözümler sunuyor!

İnternet teknolojisinin gelişmesi ile birlikte ortaya çıkan akıllı şehirler yaşam standartları geliştirmesi açıcısından büyük önem taşıyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Wilo  Ar-Ge yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 

Wilo daire girişi sıcak su hazırlama istasyonu hizmeti sunuyor!

Wilo yeni hizmeti “Daire Girişi Sıcak Su Hazırlama İstasyonu” ile merkezi ısıtma sisteminin avantajlarını ve bireysel ısıtma sisteminin konforunu bir arada sunuyor.

Wilo Ankara'da söndürme sistemleri uygulamaları semineri düzenledi!

Wilo’nun, Türkiye’nin farklı bölgelerinde düzenlediği, sektöre yön veren eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor. Wilo’nun Ankara’da gerçekleştirdiği seminerde, “Söndürme Sistemlerinin Tasarımı ve Uygulamaları” konusu masaya yatırıldı.

Wilo'dan Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim semineri!

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi Wilo, eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eğitimlerine öğrencileri de dahil eden Wilo, Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri için bir eğitim semineri düzenledi.

3 büyükler Wilo'yu tercih etti!

Wilo ürünleri Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinden sonra Beşiktaş’ın da tercih ettiği marka olarak Vodafone Arena’da yer aldı. Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da ısıtma ve altyapı sistemleri için Wilo pompaları kullanıldı.

Geleceğin makine mühendisleri Wilo'da eğitimlere katıldı!

Geleceğin makine mühendisleri Wilo'da eğitimlere katıldı. Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Wilo’da düzenlenen eğitimlere katılarak, sektör ile ilgili temel bilgiler edindi.

Wilo İMSAD Ekonomi Toplantısı'nı gerçekleştirdi!

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin sponsorları arasında bulunduğu “ İMSAD Ekonomi Toplantısı ”, ekonominin baş aktörlerini bir araya getirdi.

Wilo pompalarıyla farkını ortaya koydu!

Turizm sektöründe hizmet veren firmalar ile satınalma ve teknik müdürleri bir araya getiren buluşmada, Wilo standında sergilenen “Emuport”, “Stratos Giga”, “Stratos” ve “Yonos Maxo” ürünleri katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Wilo 6. Uluslararası İnşaat Kalite Zirvesi'ne katılıyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin ( Türkiye İMSAD ) üyesi olan Wilo Pompa Sistemleri A.Ş., İMSAD tarafından düzenlenen “6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi”ne sponsor oldu.

Wilo Suya Yön Verenler fotoğraf sergisi açıldı!

Wilo’nun düzenlediği 3. Ulusal Fotoğraf Yarışma’na katılan eserlerin yer aldığı “Su, Dünyanın Her Karesinde – Suya Yön Verenler” fotoğraf sergisi, İFSAK’ın Beyoğlu’ndaki sergi salonunda açıldı.

Wilo enerji verimliliği sağlayan pompaları ile en iyi AVM'lerin tercihi oldu!

Zorlu Center AVM’den Akasya Acıbadem AVM’ye, Trump Towers’tan Marmara Park AVM ve Terra City AVM’ye kadar önde gelen alışveriş merkezleri Wilo’nun geliştirdiği yüksek oranda enerji verimliği sağlayan pompa sistemlerini tercih ediyor...

Wilo 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda son başvuru tarihi yaklaşıyor!

“WILO 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması”nda geri sayım başladı. Konusu, “Suya Yön Verenler” olarak belirlenen, amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olan yarışmada son başvuru tarihi 13 Eylül 2014.

Wilo Sodex 2014 Fuarı'na katıldı!

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi olan WILO, iklimlendirme ve tesisat alanlarında faaliyet gösteren onlarca firmayı bir araya getiren ISK - SODEX 2014 Fuarı’na katılım sağladı.

Wilo İMSAD Haberi

Wilo İMSAD

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin sponsorları arasında bulunduğu “İMSAD Ekonomi Toplantısı”, ekonominin baş aktörlerini bir araya getirdi. Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği – Türkiye İMSAD’ın geleneksel olarak düzenlediği “Ekonomi Toplantısı”nda, başta inşaat sektörü olmak üzere Türkiye ve dünyada yaşanan ekonomik gelişmelerin sektörlere yansıması ele alındı. Türkiye İMSAD’ın 2015 yılı büyüme öngörülerinin açıklandığı toplantıya, iş ve inşaat dünyasından 100’ün üzerinde temsilci katıldı.


Aralarında pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo’nun da bulunduğu, Türkiye’nin önde gelen 80 inşaat malzemesi sanayi firması ve 29 derneği ile sektörün çatı örgütü olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından düzenlenen “İMSAD Ekonomi Toplantısı” İstanbul’da yapıldı.

İMSAD’ın geleneksel olarak düzenlediği ve sponsorları arasında Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin de bulunduğu “İMSAD Ekonomi Toplantısı”, 21...