05 / 05 / 2024

Wilo su ısıtma sistemi

Wilo su ısıtma sistemi

Wilo yeni hizmeti “Daire Girişi Sıcak Su Hazırlama İstasyonu” ile merkezi ısıtma sisteminin avantajlarını ve bireysel ısıtma sisteminin konforunu bir arada sunuyor.

ŞOK’ta Aqua su arıtma cihazı 1499 TL’ye, sünger smart yatak 699 TL’ye, 3’lü bıçak seti 34,95 TL’ye düştü!

ŞOK, 15 Temmuz itibarıyla başlayacak indirim kampanyasına ilişkin bilgi verdi. Bu çerçevede, Aqua su arıtma cihazı 1499 TL’ye, sünger smart yatak 699 TL’ye, 3’lü bıçak seti 34,95 TL’ye düştü. İşte 15 Temmuz Cumartesi ŞOK Market fiyat listesi...

A101’de 3’lü ankastre set 4200 TL’ye, 3 çekmeceli dondurucu 2900 TL’ye, su arıtma cihazı 2000 TL’ye düştü!

A101 yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden paylaşırken, 25 Mayıs Perşembe gününe özel 3’lü ankastre set 4200 TL’ye, 3 çekmeceli dondurucu 2900 TL’ye, su arıtma cihazı 2000 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 25 Mayıs 2023 Perşembe...

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

A101'de su arıtma cihazı satışta! Bu fırsat kaçmaz, hemen alın! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101 "Haftanın Yıldızları'nda kaçırılmayacak fırsat. A101'e bu hafta su arıtma cihazı satışa sunuldu. Peki A101'de su arıtma cihazı ne kadar oldu? İşte fiyat listesi...

Erensan TR MIX ile ısıtma sistemleri geleceğin teknolojisiyle tanıştı!

Basınçlı Kap ve Kazan Sektörü’nün ülkemizdeki öncü markalarından olan Erensan, düşük NOx emisyon değerlerine sahip, çevre dostu TR MIX (Premix Brülörlü Paslanmaz Çelik Yer Tipi Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı) ile ısıtma sistemlerinde teknoloji dönemini başlatıyor.

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin yapımı hızla sürerken, Büyükşehir Belediyesi merkez ilçelerden atık nakli için tesise kadar toplamda 25 bin metrelik hat çekmeyi planlanıyor.

Kahramanmaraş Elbistan Atık Su Arıtma Tesisi'nin ÇED süreci tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılacak olan, Elbistan Atık Su Arıtma Tesisi için başlatılan ÇED süreci tamamlandı.

Konya Akşehir'e 11 milyon TL'lik su arıtma tesisi yapılıyor!

Konya'nın Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir'imizin en büyük sıkıntılarından biri olan alt yapı işinin önemli bir ayağı olan kanalizasyon alt yapısı değişiyor. Atık su arıtma tesisinin 11 Milyon Euro bedel ile ihalesi yapıldı.

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa'da dev projeler ardı ardına hayat bulmaya devam ediyor. İl genelinde 800 bin kişinin su ihtiyacının yanı sıra bereketli Urfa toprağına verim sağlayacak olan Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi 2017'de tamamlanacak!

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi Projesi açılış toplantısı gerçekleştirildi. Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Vali Şerif Yılmaz ve Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da katıldı...

Wilo su ısıtma sistemi Haberi

Wilo su ısıtma sistemi

Merkezi sistemli binalar için adeta bir kombi işlevi gören “Daire Girişi Sıcak Su Hazırlama İstasyonu” teknolojisi Wilo ile Türkiye’de yaygınlaşacak. Wilo, bu ürün grubundaki en büyük problem olan sıcak su kullanımı sırasında anlık aşırı sıcak suyun gelmesi sorununa da patentli bir çözüm geliştirdi.

Yüksek verimli ürünleriyle yer aldığı tüm proje ve yapılarda enerji tasarrufu sağlayan Wilo, daire sıcak suyu kullanımlarında yüksek performans için yeni bir çözüm sunuyor. Evsel kullanım için geliştirilen “Daire Girişi Sıcak Su Hazırlama İstasyonu”, Wilo’nun 140 yıllık deneyimiyle kullanım kolaylığı ve enerji tasarrufu sağlıyor.

Enerji verimliliğine duyulan ihtiyacın neticesinde yürürlüğe giren yasalar ile merkezi ısınma sistemleri ve daire girişi sıcak su hazırlama istasyonlarının kullanımı yaygınlaşıyor. Daire girişi sıcak su istasyonları, merkezi ısıtma sisteminin avantajlarını ve bireysel ısıtma sisteminin...