07 / 05 / 2024

wloft dragos ev fiyatları

wloft dragos ev fiyatları

Wloft Dragos ev fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor

Wloft Dragos fiyatları!

Wloft Dragos fiyatları ile ilgili tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de Erguvan İnşaat ile Demirbaş Yapı imzası ile yükseliyor. Wloft Dragos fiyatları 300 bin liradan başlıyor.

Nuvo Dragos'ta birikiminiz değerleniyor!

Satışların devam ettiği Maltepe Nuvo Dragos projesinde 0,98 faiz, 120 ay vade, yüzde 0 KDV  fırsatı sunuluyor. Proje ile 4 bin 900 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor...

Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV!

Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos’ta şimdi de ev sahiplerine büyük ödeme avantajı ile özel bir kampanya başladı. Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV imkanı sunuluyor. 

Maltepe Nest Dragos'ta 49 bin TL peşinatla!

Maltepe Nest Dragos'ta 49 bin TL peşinatla ev sahibi olunuyor. 31 Ekim'e kadar kampanyanın süreceği proje BGS Nest Yaşam imzasını taşıyor. 

Nest Dragos yeni satış kampanyası 2018!

Nest Dragos yeni satış kampanyası 2018 hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. BGS Nest Yaşam tarafından inşa edilen projede avantajlı fiyatlar ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Nest Dragos'tan yeni satış kampanyası! 49 bin TL peşinatla!

BGS Nest Yaşam  imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen Nest Dragos Projesinde 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan kampanyada avantajlı fiyatlar ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı devam ediyor!

Anında yaşamaya hazır olan Nuvo Dragos’un adalar manzaralı konforlu daireleri kazandırmaya devam ediyor. Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı ile ev sahibi olunabiliyor...

Versus Dragos'ta Dubai Modeli ile ödeme fırsatı!

RESİM YAPI güvencesiyle hayata geçirilen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Nuvo Dragos'ta 100 ay 0 faiz fırsatı!

Eşsiz adalar manzarasına ve merkezi lokasyona sahip Nuvo Dragos’ta 100 ay 0 faiz kampanyası ev arayışında olanlar için önemli bir fırsat yaratıyor..

Versus Dragos fiyat ve ödeme planı!

Kartal Kordonboyu Mahallesi'nde hayata geçirilen Versus Dragos projesinde Dubai Modeli ödeme planı ile ev sahibi olunabiliyor..

Nuvo Dragos Maltepe satılık ev fiyatları!

Yüzde 1’lik KDV avantajı sunulan Nuvo Dragos Maltepe projesinde birinci etabında, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daireler bulunuyor..

Versus Dragos'tan Dubai Modeli İnşaat İlerledikçe ödeme planı!

Toplamda 227 daireden meydana gelen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Kartal Versus Dragos ev fiyatları!

Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim Kartal Versus Dragos projesi 114 daireden meydana geliyor. Kartal Versus Dragos ev fiyatları 523 bin 834 TL'den başlıyor.

Nuvo Dragos Özderici GYO ödeme kampanyası!

Nuvo Dragos Özderici GYO ödeme kampanyası kapsamında aylık 2 bin 499 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. Projede hemen teslim hemen tapu avantajı bulunuyor...

wloft dragos ev fiyatları Haberi

wloft dragos ev fiyatları




Wloft projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Maltepe'de inşa ediliyor. Wloft Dragos ev fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim. 


Wloft Dragos projesi; Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje toplam 25 milyon liralık yatırım bedeliyle yükseliyor. 


Wloft Dragos projesindeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. Proje; 18 kattan oluşan tek blok halinde inşa ediliyor. 


Wloft Dragos satılık daire seçenekleri:

1+1 daireler 45 metrekare, 

2+1 daireler 109 metrekare ile 123 metrekare, 

3+1 daireler 150 metrekare tasarlandı. 


Wloft Dragos ev fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Wloft Dragos teslim tarihi 2016 yılının Mayıs ayı olarak belirlendi. 


Wloft Dragos ev fiyatları!

1+1 dairelerin fiyatları 300 bin TL'den, 

2+1 dairelerin fiyatları 468 bin TL'den, 

3+1 dairelerin fiyatları 708 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 


Toplamda 4 bin 500 metrekarelik...