17 / 05 / 2024

Wolfgang Sobotka

Wolfgang Sobotka

Avusturya İçişleri Bakanı Wolfgang Sobotka, Hitler'in doğduğu evin yıkılması gerektiğini belirterek, "Bana göre yıkım en temiz çözümdür" dedi.

Styrıan Green Heart Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Styrıan Green Heart Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Wolfgang Felberbauer tarafından kuruldu.

Wolfgang Sobotka: Hitler'in doğduğu ev yıkılmalı!

Avusturya İçişleri Bakanı Wolfgang Sobotka, Hitler'in doğduğu evin yıkılması gerektiğini belirterek, "Bana göre yıkım en temiz çözümdür" dedi.

Adolf Hitler'in evi yıkılıyor mu?

Avusturya Sosyal Demokrat Partili Sobotka, Adolf Hitler'in doğduğu evin kamulaştırılması amacıyla hazırlanan yasa tasarısında son aşamaya gelindiğini söyledi. Sobotka, ''Bana göre yıkım en temiz çözümdür."dedi.

19. WIN Eurasia Metal Working Fuarı Tüyap’ta kapılarını açtı!

19. WIN Eurasia Metal Working Fuarı Tüyap’ta kapılarını açtı ve imalat sektörü liderlerini aynı çatı altında buluşturdu. Açılış konuşmasını Global Fairs Deutsche Messe AG Kıdemli Başkan Yardımcısı Wolfgang Lenarz yaptı.

Wolfgang Neumann: Türkiye'de 15 otel açmayı planlıyoruz!

Carlson Rezidor Otel Grubu CEO'su Wolfgang Neumann, Türkiye'de 15 otel açmayı planladıklarını söyledi...

Marriott İstanbul'da dördüncü otelini açtı

Amerikan merkezli Courtyard by Marriott İstanbul Airport Oteli'nin Genel Müdürü Wolfgang Koller, otelin makul fiyatı ile iddialı olacağını söyledi. Otelde 260 oda ve 2 suit bulunuyor

Wolfgang Sobotka Haberi

Wolfgang Sobotka

Avusturya Sosyal Demokrat Partili (SPÖ) Sobotka, haftalık Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, Adolf Hitler'in doğduğu evin kamulaştırılması amacıyla hazırlanan yasa tasarısının son aşamaya geldiğini söyledi.


Ev ile ilgili tasarrufta bulanabilmeleri için kamulaştırılacağını aktaran Sobotka, "Karar gereklidir. Çünkü Cumhuriyet, geçmişte çok kez olduğu gibi evin Neo-Nazilerin tapınma merkezi olmasını ve orada toplanıp slogan atmalarını engellemek istiyor. Benim görüşüm evin yıkılmasıdır. Bana göre yıkım en temiz çözümdür." değerlendirmesinde bulundu.


İçişleri Bakanlığı sözcülüğü ise yıkımın henüz söz konusu olmadığını ve Meclis'in yıl sonuna doğru Hitler'in doğduğu evin akıbetini belirleyecek kararı vereceğini açıkladı.


Merkez sağdaki Avusturya Halk Partili (ÖVP) Başbakan Yardımcısı Reinhold Mitterlehner ise tarihi koruma altında olduğu için evin yıkılamayacağını bildirerek, buranın eğitimle ilgili müzeye dönüştürülebileceğini kaydetti.


Bazı sivil toplum örgütleri ise evin yıkılmasının çözüm...