03 / 05 / 2024

Wone Lighting kare aydınlatma serisi

Wone Lighting kare aydınlatma serisi

LED aydınlatma ürünlerinin çevre dostu olduğunu savunan ve firmaları, kişileri, LED kullanmaya teşvik eden Wone Lighting LED alanındaki Ar-Ge çalışmaları ile aydınlatma sektöründe adını duyuruyor.

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Uygun ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

N2 Kare Yapı Limited Şirketi kuruldu!

N2 Kare Yapı Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yalçın tarafından kuruldu.

BİM’de Paşabahçe borcam kare tepsi 109 TL’ye, Kumtel tekli ocak 329 TL’ye, kamp sandalyesi 167,50 TL’ye düştü!

BİM Market, müşterilerin uygun fiyatlı alışveriş yapabilmesi için 7 Temmuz itibarıyla indirime girecek ürünlerin yer aldığı kataloğu paylaştı. Bu kapsamda, 7 Temmuz’da BİM’de Paşabahçe borcam kare tepsi 109 TL’ye, Kumtel tekli ocak 329 TL’ye, kamp sandalyesi 167,50 TL’ye düşecek. İşte 7 Temmuz Cuma

İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçeden kaç metre kare konut kiralanır?

İstanbul’da Mart 2023 sonu itibarıyla ortalama konut kiraları bir önceki aya göre yüzde 11 artması ile Endeksa İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçeden kaç metre kare konut kiralanabileceğini açıkladı. İşte o ilçeler...

ŞOK’ta bayrama özel indirimler! Sebze koruyucu mat 20 TL, servis tabağı 50 TL, 2’li optikli kare tepsi 110 TL...

ŞOK’un 15 Nisan-18 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşılırken, Sebze koruyucu mat 20 TL’ye, servis tabağı 50 TL’ye, 2’li optikli kare tepsi 110 TL’ye düştü. İşte ŞOK 15 Nisan-18 Nisan 2023 fiyat listesi...

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kare Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Kare Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kare Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenap Aras ve Gökhan Umuç ortaklığında kuruldu. 

Dolu Kare Tasarım Ve İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Kare Tasarım Ve İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Ataş tarafından kuruldu.

Kare Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Kare Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Kare Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kağıthane’de yapıldı.

M Kare Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

M Kare Yapı Denetim Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mağal ve Muhammed Bingöl ortaklığında kuruldu.

Tom Kare Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tom Kare Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tomurcuk Işıl Pınarcı Semercioğlu tarafından kuruldu.

2 Kare Proje Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Kare Proje Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özge Kalan tarafından kuruldu.

Wone Lighting kare aydınlatma serisi Haberi

Wone Lighting kare aydınlatma serisi

Aydınlatmanın önemini seminerler, eğitimler ile hedef kitlesine ulaştıran Wone Lighting farklı sorunlara farklı çözümler sunuyor. Wone Lighting her biri farklı stillerde olmak üzere LED aydınlatma ailesini genişletiyor.

Rıvo Karre Serisi, her biri farklı mimari ihtiyaçlara yanıtlamak üzere tasarlanan seçkin, hassas, odaklı ve vurgusal aydınlatma sağlayan üç tipten oluşmaktadır. Tek bir üründe üç özelliğin toplandığı Rıvo Karre kapsamlı ve birbirine uyumlu hali ile mağaza vitrinleri en net ve en parlak biçimde aydınlatmak için Wone Ar-Ge mühendisleri tarafından geliştirildi.

Sahip olduğu özellikleri ile tüm perakende ihtiyaçlarını için esnek ve net aydınlatma sağlayan Rıvo Karre serisi doğru aydınlatma ve net aydınlatmada kaliteyi...