02 / 07 / 2024

Woodpecker Art Şirketi

Woodpecker Art Şirketi

Woodpecker Art Desıgn İç Mimari Hizmetleri Limited Şirketi, Mehmet Arslan Alan, Gizem Demirel, Melis Uğurlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Şakayık Sokak'ta kuruldu.

Temiz Art Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu! 

Temiz Art Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 12 milyon 171 bin 303,84 TL sermaye bedeli ile Selim Asael, Selim Bergsen ve İlia Karavil ortaklığında kuruldu.

Atlas Art Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Art Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ekmekci tarafından kuruldu.

Artı 1 Harita Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı 1 Harita Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Furkan Çelik, Volkan Çelik ve Yalçın Daşdemir ortaklığında kuruldu.

Art Hub Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Art Hub Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir ve Osman Can ortaklığında kuruldu.

X Art Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

X Art Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Güven tarafından kuruldu.

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Karaca ve Furkan Canseven ortaklığı tarafından kuruldu.

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Karaca ve Furkan Canseven tarafından kuruldu.

Kuantum Art Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Kuantum Art Mimarlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karabalık tarafından kuruldu.

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İklima Nazer Varan ve Tuğba Dursun ortaklığında kuruldu.

Artı3 Hırdavat Nalburiye Tekstil Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Artı3 Hırdavat Nalburiye Tekstil Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kabak tarafından kuruldu.

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Söylemez ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Art İnvest İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Art İnvest İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayrullah Mümin tarafından kuruldu.

Matessa Art Mimarlık Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matessa Art Mimarlık Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Acar tarafından kuruldu.

Woodpecker Art Şirketi Haberi

Woodpecker Art Şirketi

Woodpecker Art Desıgn İç Mimari Hizmetleri Limited Şirketi, Mehmet Arslan Alan, Gizem Demirel, Melis Uğurlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Şakayık Sokak'ta kuruldu. 


Woodpecker Art Desıgn İç Mimari Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...